HS: Sofia Belórf kiistää syyllistyneensä törkeään rahanpesuun – Puolustusasianajaja: "Hän on tullut elätetyksi miehensä rahoilla, eikä ole tiennyt niiden alkuperää"

Sofia Belórf kiistää syyllistyneensä törkeään rahanpesuun. Jari Kupiainen

toimitus

Fitnessurheilijana ja -mallina tunnetuksi tullut Sofia Bélorf kiistää syyllistyneensä törkeään rahanpesuun, kertoo hänen puolustusasianajajansa Paul PerovuoHelsingin Sanomille

Poliisi epäilee Belórfia törkeästä rahanpesusta ja avopuoliso Niko Ranta-ahoa törkeästä doping- ja huumerikoksesta.

– Poliisi väittää, että se on rahanpesua, jos elää avoliitossa ja tulee elätetyksi varoilla, joiden väitetään olevan rikoksella hankittuja. Eihän tämä Sofia ole tiennyt, mistä ne rahat on kotoisin. Tämä (avopuoliso) on upporikkaan perheen vesa, jolla on miljoonia laillisista lähteistä, Perovuo kommentoi HS:lle.

Belórf ja Ranta-Aho ovat asuneet Espanjan Marbellassa, mutta epäiltyjen rikoksen tapahtumapaikkana on ollut Helsinki. Helsingin käräjäoikeus käsittelee tänään kello yhden jälkeen Belórfin ja Ranta-ahon vangitsemista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.