"Avaamme täysiverisen ruoan verkkokaupan" – Nummelan Citymarketiin uusi palvelu

Maija-Liisa Nyman

Nummelan K-Citymarketin kauppias Antti-Jussi Kivi kertoo, että ruoan verkkokaupasta on tullut kymmeniä kyselyitä päivittäin. Palvelu onkin ollut kauppiaalla harkinnassa jo aiemmin – mutta koronatilanne sai kiirehtimään verkkokaupan avaamista.

– Nyt meille avataan keskiviikkona täysiverinen ruoan verkkokauppa, joka on jo käytössä ja hyväksi havaittu monissa Citymarketeissa ja K-Supermarketeissa, Kivi sanoo. Kyseinen palvelu oli käytössä Kivenkin edellisessä kaupassa, Hämeenlinnan Citymarketissa.

Verkkokauppa toimii osoitteessa www.k-ruoka.fi/kauppa. Tätä kautta ruoka on mahdollista tilata joko kaupalta noudettuna tai kotiin kuljetettuna. Noutopiste tulee Papulintien puoleiselle lastauslaiturille, johon tulee myös kyltitys ja toimintaohjeistus.

– Käytännössä siinä ei tarvitse edes autosta nousta, koska ostokset ja keräysmaksu maksetaan verkossa tilausta tehdessä.

Kuljetukset kattavat laajalti lähialuetta Otalampea, Veikkolaa, Siuntion keskustaa, Muijalaa ja Ventelää myöten. Kuljetusten hoitamisesta Kivi on tehnyt sopimuksen Vihdin Taksien kanssa.

– Ajatus tässä on ollut paikallisuuden tukeminen, Kivi kertoo.

Verkkokaupan kuljetukset ja noudot pyörivät arkipäivinä. Pääsiäispyhinä ruokaa ei toimiteta ja Kivi sanookin, että arkeen päästään verkkokaupassa kiinni pääsiäisen jälkeisenä tiistaina.

Kauppias on varma siitä, että palvelulle on tarvetta. Hän kertoo, että monessa ruoan verkkokaupassa ovat tilausajat nyt olleet hyvinkin pitkiä. Ensimmäiset viikot Nummelan Citymarketissa näyttävät, kuinka suurta suosio lähiseudulla on ja tarvitseeko verkkokaupan hoitamiseen saada lisää työvoimaa.

– Kysynnän mukaan kasvatetaan kapasiteettia. Tämä on meille uutta ja opettelemme tätä tekemään pikaisella aikataululla. Toivomme siis ihmisiltä alkuun ymmärrystä, Kivi sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

 1. DC3:lla voi jälleen lentää Nummelassa lauantaina – lentokenttä täyttää 80 vuotta
 2. Vihdissä ja Karkkilassa ei ole viime aikoina löytynyt uusia koronaan altistuneita
 3. Ajoneuvotekniikkaa esitellään elokuussa Nummelan lentokentällä kerran viikossa – autonostalgia herkistää tiistaisin
 4. Kuusi asuntoa tuhoutui tulipalossa Vihdin kirkonkylässä
 5. Pääkirjoitus: Väkivaltaa ja kaahailua
 6. Yrityksen autolle on nimettävä käyttövastaava, muistuttaa poliisi – maksut liikennevirheistä kasautuvat omistajille
 7. Katse välittää tunnetta ja ajatuksia – kymmeniä kasvokuvia näyttelyssä Vihdin pääkirjastossa
 8. "Aforismit sulavat musiikkiin" – Pilvi Huhta ja Minka Heino esiintyvät yhdessä Wuosisadan Livessä, joka on nyt siirretty syyskuulle
 9. Liikenteen tehovalvonnassa jäi kiinni lukuisia rattijuoppoja, sekakäyttäjiä ja huumaantuneita
 10. Hidastuksia liikenteessä Helsingin ja Turun välillä – vanha risteyssilta puretaan viikonloppuna
 11. Legendaarisen kahvila-ravintolan uusi yrittäjä on vihtiläinen Taina Peltola – Hiidenpirtti avautui sopivasti kesäksi
 12. Kasvomaskituotanto on menestys  – vihtiläiseltä Globe Hopelta on tilattu kymmeniä tuhansia maskeja
 13. Rivitalo tulessa Vihdissä – yksi asukas toimitettu sairaalaan, sammutustyöt jatkuivat iltakymmeneltä
 14. Virossa järjestetyssä tilaisuudessa altistui koronavirukselle kymmeniä suomalaisia, joista yli puolet helsinkiläisiä – näillä laivavuoroille he palasivat
 15. Pääkaupunkiseudun johtajat vaativat selkeää ja pikaista linjausta maskisuositukseen – Uusia tartuntoja ilmennyt kaikissa ikäryhmissä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.