"Kaikenlaiset naiset ovat tervetulleita" – Vihdin uimahallilla järjestetään naisten oma Hyvinvointi-ilta

Maija-Liisa Nyman

– Naiset pääsevät nauttimaan. Tulossa on naisille hyvä, virkistävä ilta, liikunnanohjaaja Tuija Saari sanoo. Hän puhuu ensi maanantaina uimahallilla järjestettävästä naisten Hyvinvointi-illasta.

Naistenpäivän kunniaksi järjestettävä tapahtuma on vastine syksyiselle miesten illalle. Nyt illan ohjelma on suunniteltu kiinnostamaan monipuolisesti erilaisia naisia.

– Ohjelmassa on kaikkea sellaista, joka minulle itselleni tuo hyvinvointia.

Illan ohjatut tunnit käynnistyvät kello 18 rasvanpoltto ja agva super -tunneilla. Valinnanvara jatkuu kello 19 naurujoogalla ja kello 19.30 allaslaviksella. Rentoutus-tunti on luvassa kello 20 ja vesibic varttia myöhemmin.

Vesibic, allaslavis ja Nummelan koululla järjestettävä rasvanpoltto kuuluvat liikuntapalveluiden kauden viikko-ohjelmaan, mutta kolme muuta ovat uusia kokeiluita. Saari kertoo, että hän itse ohjaa näitä uutuustunteja ja että osa näistä on tulossa syksyllä kausiohjelmaan.

– Agva superissa juostaan altaassa eri tyyleillä ja päädyissä on välineitä, joilla tehdään tehokkaita lihaskuntoharjoituksia.

– Naurujoogassa tarvitaan heittäytymistä, Saari kertoo ja lupaa, että heittäytymisen palkinnoksi on luvassa hyvää mieltä ja energiaa: – Naurujooga on tosi tervehdyttävää. Kun nauraa, keho tuottaa endorfiineja. Monet vaikeat asiat pehmenevät nauraessa.

Ohjattujen tuntien lisäksi iltaan kuuluu yhteistyökumppaneiden järjestämää ohjelmaa: Vihdin Sydänyhdistys tekee verenpaineen ja kolesterolin mittauksia, Kauneushoitola Teija Liljalta saa esimerkiksi ripsien ja kulmien kestovärjäystä, Hiusateljee tekee muun muassa pikakampauksia. Paikalla on myös kaksi hierojaa.

– Hierojalle kannattaa varata etukäteen oma 10 minuutin aika uimahallin kassalta, Saari vinkkaa ja neuvoo myös varaamaan palveluita varten mukaan käteistä.

Tunneille ja uimaan illan aikana pääsee viidellä eurolla.

– Uimaankin tosiaan pääsee, mutta vain naiset ja vain yli 18-vuotiaat, Saari sanoo. – Tämä ilta on naisille. Kaikenikäiset ja kaikenlaiset naiset ovat tervetulleita.

Naisten Hyvinvointi-ilta ma 9.3.2020 klo 17-21 Vihdin uimahallissa. Ohjatuille tunneille on rajattu osallistujamäärä. Ilmoittautumiset 4.3. mennessä osoitteessa www.vihti.fi/ilmoittautumiset, tämän jälkeen paikkoja voi kysellä uimahallin kassalta, puh. 09 42583179.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut