Ensimmäisten viikkojen aikana Nummelan Palloseuran Futisautolla on ehditty moneen paikkaan – NuPS sai syksyyn asti käyttöön sponsororeilta auton

Nummelan Palloseuran Futisautoa esittelevät Nina Åberg, Timo Tuomi ja Jorma Mattinen. Teemu Vestovuo

Elina Lavonen

Nummelan Palloseura liikkuu tällä pelikaudella jalkapalloksi teipatulla mustavalkoisella Volkswagen Touranilla.

– Tämä huomataan kylillä ja kauempanakin, vakuuttavat pari viikkoa autolla turnauksiin ja muualle kurvailleet NuPSin edustajat Nina Åberg ja Timo Tuomi.

Auton on lahjoittanut seuralle määräajaksi käyttöön Autotalo Lohja Oy osana Suomen Palloliiton, Volkswagenin ja Telian valtakunnallista sponsorointiprojektia.

Autoja oli jaossa junioritoimintaa harjoittaville jalkapalloseuroille kaikkiaan 14 kappaletta, ja NuPS onnistui saamaan niistä yhden.

– NuPS ja Autotalo Lohja olivat pari vuotta sitten yhteistyössä, jolloin sain infoa seuran toiminnasta. Arvostus sitä työtä kohtaan nousi merkittävästi, kertoo Autotalo Lohjan Jorma Mattinen valinnan taustoista.

– Toki kyse on meidän osaltamme myös tunnettuuden lisäämisestä Vihdin suunnalla, lisää Mattinen.

Ensimmäisten viikkojen aikana NuPSin Futisauto on ehtinyt moneen paikkaan. Sillä on kuljetettu tavaraa 1500 koululaisen Kaikki Pelaa -turnaukseen, ja T08-09-joukkue on saanut kyydin pelireissulle Loviisaan.

Auton päiväkirjasta löytyi terveisiä futistytöiltä: "Tappio tuli, mutta ei haittaa. Ainakin auto on hieno ja tytöt iloisia, kun valmentaja tarjoaa jätskit."

Volkkari kerää kilometrejä myös kulkiessaan NuPSin yhteiskuntavastuullisen vanhustyön palveluksessa ympäri Vihdin aluetta. Tälläkin viikolla kymmeniä vanhuksia on kyyditetty liikkumaan.

–Auto tarjoaa meille mahdollisuuden kehittää seuratyötä edelleen. Telia antoi autoon mukaan kännykän, jolla päivitämme tietoja liikkeistämme NuPSin Facebook-sivulle, kertovat Åberg ja Tuomi.

Edustusautonakin toimiva Volkswagen Touran on seuran käytössä tämän pelikauden loppuun eli lokakuun puolivälin paikkeille saakka.

NuPSissa urheilee tällä hetkellä noin tuhat harrastajaa. Määrä on tuplaantunut viidessä vuodessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Vesijuoksuvyö lainaksi kirjastosta – kirjaston ja liikuntapalveluiden yhteistyötä
 2. Ravinnetasetutkimus alkaa – tavoitteena arvioida Hiidenveden sisäistä ja ulkoista kuormitusta
 3. Kasvihuonepäästöt ovat laskusuunnassa: Vihdin kasvihuonekaasujen kokonaispäästöt ovat vähentyneet vuodesta 2005 alkaen 11 prosenttia
 4. Juuri nyt: Vihtiläinen mansikanviljelijä Vesa Manninen: ”Kun itse poimii, tietää just, minkä marjan on ottanut”
 5. Repimistä hiuksista ja korvasta sekä tönimistä: Pahoinpitely vihtiläisravintolassa – kahdelle naiselle sakkoja
 6. EU-yhteistyö poisti markkinoilta viime vuonna yli 2 200 vaarallista tuotetta – Kaikki vaaralliseksi todetut tuotteet haettavissa päivittyvästä verkkopalvelusta
 7. Heinäkuussa ollut jo yli 7 000 matkustajan päiviä – Normaalina lomakautena Helsinki–Vantaan läpi kulkee 70 000 matkustajaa päivässä
 8. Kesä on erinomaista aikaa hakea töitä – Näillä 10 alalla on nyt eniten paikkoja auki
 9. Finnwatch: SUP-lautojen vastuullisuus ei vakuuta – Kolme brändiä erottui selvityksessä edukseen
 10. Muurahaismyrkky tappaa myös mehiläiset, varoittaa Tukes – Ulkokäyttöön tarkoitettuja myrkkyjä ei parin vuoden päästä enää myydä kuluttajille
 11. Suomalaistutkimus: Sairaalahoitoa vaativa koronavirustauti vie tehohoitoon useammin kuin influenssa
 12. Pääkirjoitus: Oikeuksia ja velvollisuuksia
 13. Tuumittua: Maailma kohenee kun ajattelet muitakin?
 14. Ruokavirasto varoittaa terveysvaarasta: Suomessa on myyty nigerialaisia papuja, vaikka tuonti on kielletty myrkyllisen kasvinsuojeluaineen takia
 15. USU-gallup:Lähes puolet suomalaisista verottaisi auton ostoa vähemmän kuin sen käyttöä

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.