Vihdin, Lohjan ja Karkkilan partiolaiset järjestävät yhteisen kesäleirin

Roihu2016-leirin päättäjäiset. Janne Seppänen

toimitus

Partiolaiset kymmenestä eri lippukunnasta Lohjalta, Karkkilasta ja Vihdistä järjestävät ensi kesäksi yhteisen kesäleirin. Hiidenalueen partiolaiset järjestävät yhteisen leirin nyt toista kertaa. Edellinen leiri #Kalevala2015 järjestetiin Lohjan Partioniemessä.

Ensi kesän leiri kantaa nimeä Melske 2019. Leiripaikkana toimii puolustusvoimien harjoitusalue Lopen Räyskälässä. Leiri kestää viikon ja alkaa maanantaina 15.7.2019. Nuorimmat leiriläiset saapuvat leirille vasta torstaina.

– Leirin teemana on ystävyyttä yli rajojen. Teema näkyy leirillä esimerkiksi siten, että kaikki alueen lippukunnan tekevät tätä leiriä yhdessä. Lisäksi olemme pyrkineet mahdollistamaan kaikkien osallistumisen leirille, ja meillä on esimerkiksi perheleiri ja osallistujina sisu-partiolaisia (partiolaisia, jotka tarvitsevat erityistä tukea), kertovat leirin johtajat Maija Leppänen Raudanreippaista Karkkilasta ja Janeta Turku Virkkalan Tulentekijöistä Lohjalta.

Leirille odotetaan jopa 450 leiriläistä. Leirille ovat tervetulleita kaikki, ja leiri onkin oiva tapa tutustua partiotoimintaan ja partiolaisiin. Erityisesti leirille kaivataan aikuisia, jotka mahdollistavat leirin toteutumisen.

Leirille ilmoittaudutaan helmikuun aikana. Lisätietoja: sites.google.com/view/hiidenalue/melske2019

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.