Nummela Thaiboxing Clubin Sari Levänen ja Eetu Mattila kisasivat Kotkassa – Nummelan ensimmäiset salikisat järjestetään keväällä

Nummela Thaiboxing Clubin Sari Levänen otteli kaksinkertaista nuorten suomenmestari Inka Wallinia vastaan voitokkaasti. tulossa

toimitus

Nummela Thaiboxing Clubista osallistui kaksi ottelijaa Sari Levänen ja Eetu Mattila viikonloppuna järjestettyihin salikisoihin Kotkassa. Ottelijoiden huoltajana toimi Marko Säkkinen

– Kotka Thaiboxing Clubin tiloissa käydyt kisat olivat todella hyvin järjestetyt ja niihin oli satsattu tavallisia salikisoja enemmän, Säkkinen kiittelee.

– Isommat katsomot ja saliin tuodut valot toivat hyvää tunnelmaa kisoihin ja mikä hienointa lehterit olivat mukavan täynnä katsojia.

Väliajalla nähtiin tuoreen WBC liiton maailmanmestarin Deo Petsangkhatin ja hänen oppilaansa lajinäytös, joka oli Säkkisen kuvauksen mukaan otteluiden tapaan todella vauhdikas.

Molempien nummelalaisen vastustajat olivat kotisalilta.

Leväsen ottelu kisattiin ensimmäisenä, vastaan hän sai kaksinkertaisen nuorten suomenmestari Inka Walinin

– Inkalla on todella hyvät lyönnit, joten Sarin taktiikkana oli potkia kaukaa ja sitten mennä vahvasti lähiotteluun, ettei Inka pääse käyttämään kovia lyöntejään.

Tämä taktiikka toimikin läpi ottelun hyvin ja alusta asti Sari oli hieman niskan päällä ihan kirjaimellisestikin, koska oli selvästi vahvempi lähiottelussa.

– Inka pääsi kyllä väläyttelemään lyöntejään ja pelisilmäänsä jokusen kerran, mutta kokemuksella Sari pystyi kääntämään tilanteet itselleen. Inka on todella hyvä ja hänestä kuullaan vielä, mutta tällä kertaa Sari vei kokemuksella ja vahvuudella tämän matsin ja toki vie jatkossakin, Säkkinen virnistää.

Sari nappasi voiton 3-0.

Mattilan vastustaja Tomi Aalto tuli Kotkasta.

Thainyrkkeilyotteluista Aallolla ei vielä ollut kokemusta, mutta sen sijaan vapaaottelusta kokemusta oli kertynyt kolmen ottelun ja muutaman vuoden verran. Tuorein ottelu oli parin viikon takaa Karkkila Fight Nightissa.

– Eetu lähti silti rohkeasti haastamaan alusta asti, vaikka lajia onkin takana hänellä vasta 10 kuukautta. Kehitys on ollut Eetulla oikein hyvää, joka hieman häiriintyy tammikuussa alkavan armeijan takia, mutta sen aikanakin voi harjoitella, mikäli intoa riittää.

Tässä ottelussa Aalto oli koko ajan hieman edellä.

– Mattila ei siitä hämmentynyt vaan haastoikin ajoittain todella hyvin potkuilla ja lyönneillä hyvin fyysistä Aaltoa.

– Aalto vei kuitenkin ottelun melko selvästi tuomariäänin 3-0. Mutta kuten Mattila itsekin sanoi, ottelussa oli paljon hyvää ja hänellä onkin hyvä ja realistinen kuva tekemisestään.

Nummela Thaiboxing Clubin seuraava peruskurssi alkaa 27.2.2019. Kurssille otetaan jo ilmoittautumisia vastaan.

Demotunteja ja päiviä pidetään alkukeväästä yläkouluissa. Myöhemmin keväällä tunteja järjestetään mahdollisesti myös lukiolaisille.

– Tämä on hieno uusi juttu, johon nyt ollaan päästy mukaan ja siitä olemmekin innoissamme. Nummelan ensimmäiset salikisat järjestetään maaliskuun loppupuoliskolla, joten silloin pääsee livenä todistamaan, kun Nummelan ja Suomen ottelijat matsaavat, Säkkinen sanoo.

– Kisat on hieno juttu ja toki toivomme paljon osallistujia muista seuroista, että saadaan hyvät kekkerit järjestettyä. Katsotaan, jos jotain ekstrajuttujakin keksitään näihin, Miettii Säkkinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Kahvia ja tuolijumppaa – ViaDia Senioritalo avautui maanantaina
 2. Kymmenet tutkijat vetoavat: Käytä maskia julkisella paikalla, vaikka huivia jos ei muuta – "Auttaa pelastamaan ihmishenkiä"
 3. Kuusikymppinen mies sai vakavia vammoja – Poliisi pyytää havaintoja törkeästä pahoinpitelystä Pohjois-Espoossa
 4. "Haluamme painottaa varovaisuutta kontakteissa" – Epidemiatilanne ennallaan Karviaisen alueella
 5. Teetkö sinäkin tämän virheen kauppareissulla? – käsidesiäkin voi käyttää väärin
 6. Intiimiä keikkatunnelmaa: Elina Valkea esiintyy Vihti Livessä
 7. TUUMITTUA: Älä piilottele ”huonojakaan” ideoita
 8. Sydämellä työtänsä tehnyt musiikin vihtiläinen moniottelija Martti Kilpeläinen on poissa
 9. PÄÄKIRJOITUS: Työllisyyden synkkä kevät
 10. Kuka on vienyt Vihtiä maailmankartalle? Ehdota hänelle puuta Vihdin Menestyjien puistoon
 11. Omakotiliitto: Suurimmat mökkikunnat rahastavat mökkiläisiä yhä enemmän – Kallein mökkikunta veloittaa tuplasti maksuja halvimpaan verrattuna
 12. Kotimainen kilpagolfkausi starttaa Vihdistä – Hill Side Golfin osakilpailua seurataan suorana ensi viikonloppuna
 13. Uuden K-Market Hiidenrannan kauppiaiksi Antti ja Niina Raiski
 14. Raidejokerin tuplaraidetta valettu paikoilleen reilut 500 metriä, rakentaminen aikataulussaan – "Negatiivistakin palautetta tulee, mutta pääasiassa kaupunkilaiset ovat ottaneet rakentamisen hyvin vastaan"
 15. Saitko laskun tuotteesta, jota et ole hankkinut? Olet saattanut joutua identiteettivarkauden uhriksi, näistä merkeistä sen tunnistaa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.