Vihtiläinen Grand Lemon tuottaa tosi-tv-sarjan –  "Me haluamme auttaa"

Kia Löfberg

Viime talvena Grand Lemonin luova johtaja Tony Hällfors sai idean. Hän katsoi televisiosta amerikkalaista tosi-tv-sarjaa, jossa erilaisista epämuodostumista kärsiviä ihmisiä autettiin kauneusleikkausten avulla. Kun palaveri pidettiin vanhan asiakkaan Plastiikkakirurgia Finestin kanssa, Hällfors sanoi ideansa ääneen.

– Siitä se sitten lähti, yhteistyö, joka lähti rullaamaan kuin itsestään, Hällfors kertoo.

Tosi-tv-sarjaan haetaan ihmisiä, joilla on taakkanaan jokin ulkonäöllinen poikkeavuus. Se voi olla synnynnäinen tai onnettomuuden aiheuttama ulkonäöllinen seikka, joka esimerkiksi estää osallistumasta sosiaalisiin tilanteisiin muiden ihmisten kanssa.

Hyvä esimerkki ihanteellisesta hakijasta on Hällforsin mukaan ihminen, joka on esimerkiksi laihduttanut kymmeniä kiloja.

– Iho on voinut jäädä roikkumaan niin, että se vaikuttaa ihmisen elämänlaatuun ja itsetuntoon, hän sanoo ja jatkaa: – Myös julkisilla paikoilla liikkuminen saattaa ahdistaa. Me haluamme auttaa, Hällfors kertoo.

Haku sarjaan starttasi heinäkuun alussa, ja hakemuksia on tullut kymmeniä. Pelkästään esteettisistä syistä leikkausta haluavia ei kuitenkaan ohjelmaan haeta.

– Sellaisiakin hakemuksia on tullut, eikä puhtaasti esteettisissä leikkauksissa ole mitään vikaa. Se vain ei nyt sovi konseptiimme, Hällfors valottaa.

Grand Lemon on ollut pystyssä vuodesta 2016, ja Hällfors pyörittää firmaa kahdestaan vaimonsa Saron Hällforsin kanssa. Mainontaa ei juuri tarvittu, sillä avioparin kontaktit poikivat lähes heti töitä.

Videotuotantoon pääosin keskittyvä Grand Lemon on siis kahden ihmisen firma, mutta ohjelmaa varten taustalla hyörii viiden hengen kuvaustiimi.

Kirurgiset leikkaukset suoritetaan Virossa Finestin uudessa sairaalassa, mutta kuvaukset aloitetaan jo ohjelmaan valitun kotona.

– Kuvaukset aloitetaan ensi kuun aikana, ja tarkoitus on purkittaa jaksot vuoden loppuun mennessä. Sitä, missä ohjelma tulee pyörimään, en voi vielä paljastaa, Hällfors sanoo.

Hakijalta toivotaan myös avoimuutta – lähtökodistaan, toiveistaan ja elämästään on uskallettava avautua myös kameroiden läsnäollessa. Hällfors itse toimii paitsi ohjelman tuottajana, myös juontajana.

– Uskon, että projektista tulee yksi mieleenpainuvimmista. Sekä meille, että ohjelmaan osallistuville.

Juttua on muokattu 26.7.2018 lisäämällä kuva ja kuvateksti.

Grand Lemon Oy

Tony ja Saron Hällfors perustivat yrityksen vuonna 2016.

Grand Lemon suunnittelee ja toteuttaa kuvaustuotantoja, välittää juontajia, promoottoreita ja tekee tapahtumasuunnittelua.

Toteuttanut videoita muun muassa Ajardos Oy:lle, Simeri Oy:lle, MTB:lle sekä Nummelan lentokeskukselle.

Tosi-tv-sarjan kuvaukset alkavat elokuussa ja päättyvät ennen vuoden loppua.

Hakuaika sarjaan päättyy heinäkuun viimeinen päivä: www.plastikakirurgiafinest.ee/haaveena-ilmainen-kauneusleikkaus-hae-muka...

www.grandlemon.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.