Paikalliset yritykset ja elämykset ovat näyttävässä roolissa – Uudistuneet Visit Vihti -sivut avattiin

toimitus

Visit Vihti uusii visuaalista ilmettään ja terävöittää brändiään. Uusituilla kotisivuilla paikalliset yritykset ja elämykset ovat näyttävässä roolissa, ja sivusto toimii jouhevasti myös mobiililaitteilla.

Matkailu on kasvava toimiala, ja sen merkitys on tunnustettu myös Vihdissä. Osana panostuksia Visit Vihti uudisti verkkosivunsa yhdessä kunnan kanssa.

– Uudistuksen myötä Visitvihti.fi-sivuston ilme tuotiin myös sukunäköiseksi kunnan uudelle ilmeelle, jolloin Vihti-mielikuva rakentuu eheänä kokonaisuutena, sanoo sivuston uudistustyöstä vastannut Antti Huttunen

Vihtiläisillä matkailuyrityksillä ja elämystarjonnalla on näyttävä rooli uudistuneilla sivuilla.

– Halusimme luoda sivustosta freesin, visuaalisesti näyttävän ja selkeän. Tiedot palveluista ja niiden sijainneista on voitava löytää vaivatta kaikilla laitteilla. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen, Huttunen sanoo.

Sivuston uudelta matkailukartalta kävijän on helppo selailla kunkin Vihdin alueen palvelu- ja vaikkapa nähtävyystarjontaa. Mukana kartalla ovat myös Retkipaikka-sivustolla esitellyt luontokohteet sekä muun muassa Vihdin tulipaikat.

Uudistuksessa mukana ollut Vihdin kunnan yrityskehittäjä Kristiina Salo on tyytyväinen uuteen sivustoon.

– Sivustosta tuli loistava ja nykyteknologiaan paremmin sopiva, Salo sanoo viitaten siihen, että nykyään jopa kolme neljästä matkailijasta tutkii sivustoa mobiililaitteilla.

Kullakin matkailuyrityksellä on uudistuneella sivustolla oma sivunsa. Yrityssivuilla on yleisesittelyn lisäksi ainakin kartta ja sijaintitiedot. Lisäksi siirtyminen yrityksen omalle sivustolle, vaikkapa majoituspaikan varaussivulle, on vain yhden klikkauksen päässä.

– Matkailuyhdistykseen kuuluvat yritykset pääsevät itse päivittämään ja lisäämään haluamiaan tietoja ja kuvia yrityksensä Visit Vihti -sivulle, eli ne saavat luoda sivuista omannäköisensä lisäämällä vaikkapa valokuvia tai some-fiidin, Huttunen kertoo.

Salon mukaan Vihdin matkailu ja sen kehittäminen on olennaista koko Vihdin tunnettavuudelle, ja se vaikuttaa myös asukasmarkkinointiin.

Vihdin matkailun tulevaisuus näyttää hänen mukaansa erinomaiselta.

– Vihdin loistava sijainti pääkaupungin kupeessa sekä toisaalta upea ja monipuolinen luonto ovat valttikorttejamme. Lisäksi Helsinki-Vantaan lentokenttä sekä Nuuksion kansallispuisto avaavat monia mahdollisuuksia matkailun kehittämiseen, Salo toteaa.

Visitvihti.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Pikkuisia kissoja silitellen – Kotieläintilat ovat lapsiperheiden suosiossa
 2. "Usein maalaukseni syntyvät hitaasti, kerroksittain" – Tapani Tammisen akryylimaalauksia on esillä kirjastossa
 3. "Kisasta jäi kiva fiilis itselle" – Tiia Manninen kilpaili Miss Plus Size -finaalissa
 4. Kisaamassa 124 urheilijan alkua – Nummelan Tarmon sarjakilpailut alkoivat
 5. Pienyrittäjien palveluita ja tuotteita näkyville kirkonkylässä
 6. Kuva: Eksoottinen eläin syntyi suvuttomasti Helsingissä – eläintalo piti tiedon kuukausia salassa
 7. Piileekö sinunkin kodissasi tämä yleinen turvallisuusriski – ”Joka kolmas ei ole tarkastanut”
 8. Oma raha: Jaguar E-type, Cadillac Eldorado, Aston Martin... Sijoittajakonkari Jukka Ylitalo, 56, sijoittaa klassikkoautoihin – "Auton muotoja ja tekniikkaa voin tutkia ja ihailla tuntikaupalla"
 9. Kaasujalka ei ole hellittänyt Turunväylän tietyömailla – Poliisi MTV:lle: "Tekevät melkein oman henkensä uhalla töitä"
 10. Grilliherkuttelu näkyy eläinsairaalassa – Ihmisten ruoanjämät voivat viedä koiran jopa leikkauspöydälle
 11. Tiede: Päivällä robottien ja ihmisten välisen vuorovaikutuksen tutkija, illalla performanssitaiteilija – Rebekah Rousi, 42, halusi oppia puhumaan suomea ja sen myös teki
 12. Suurpellon ampumisesta epäillyt vangittiin murhasta epäiltyinä – STT: Toisella Helvetin enkelit -taustaa
 13. Saako urheiluvarusteiden haju yökkimään? Syypää ovat mikrobit, joita varusteet kuhisevat – Näin hajuongelmaa voi vähentää
 14. Google Play -kaupassa oli taas haittaohjelma, joka ostelee kännykänomistajan laskuun – Näin suojaudut pahantahtoisilta ohjelmilta
 15. Auttava puhelin -kampanja palaa: Vie vanha kännykkä kierrätykseen, DNA lahjoittaa rahaa köyhien perheiden älylaitteisiin

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.