Paikalliset yritykset ja elämykset ovat näyttävässä roolissa – Uudistuneet Visit Vihti -sivut avattiin

toimitus

Visit Vihti uusii visuaalista ilmettään ja terävöittää brändiään. Uusituilla kotisivuilla paikalliset yritykset ja elämykset ovat näyttävässä roolissa, ja sivusto toimii jouhevasti myös mobiililaitteilla.

Matkailu on kasvava toimiala, ja sen merkitys on tunnustettu myös Vihdissä. Osana panostuksia Visit Vihti uudisti verkkosivunsa yhdessä kunnan kanssa.

– Uudistuksen myötä Visitvihti.fi-sivuston ilme tuotiin myös sukunäköiseksi kunnan uudelle ilmeelle, jolloin Vihti-mielikuva rakentuu eheänä kokonaisuutena, sanoo sivuston uudistustyöstä vastannut Antti Huttunen

Vihtiläisillä matkailuyrityksillä ja elämystarjonnalla on näyttävä rooli uudistuneilla sivuilla.

– Halusimme luoda sivustosta freesin, visuaalisesti näyttävän ja selkeän. Tiedot palveluista ja niiden sijainneista on voitava löytää vaivatta kaikilla laitteilla. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen, Huttunen sanoo.

Sivuston uudelta matkailukartalta kävijän on helppo selailla kunkin Vihdin alueen palvelu- ja vaikkapa nähtävyystarjontaa. Mukana kartalla ovat myös Retkipaikka-sivustolla esitellyt luontokohteet sekä muun muassa Vihdin tulipaikat.

Uudistuksessa mukana ollut Vihdin kunnan yrityskehittäjä Kristiina Salo on tyytyväinen uuteen sivustoon.

– Sivustosta tuli loistava ja nykyteknologiaan paremmin sopiva, Salo sanoo viitaten siihen, että nykyään jopa kolme neljästä matkailijasta tutkii sivustoa mobiililaitteilla.

Kullakin matkailuyrityksellä on uudistuneella sivustolla oma sivunsa. Yrityssivuilla on yleisesittelyn lisäksi ainakin kartta ja sijaintitiedot. Lisäksi siirtyminen yrityksen omalle sivustolle, vaikkapa majoituspaikan varaussivulle, on vain yhden klikkauksen päässä.

– Matkailuyhdistykseen kuuluvat yritykset pääsevät itse päivittämään ja lisäämään haluamiaan tietoja ja kuvia yrityksensä Visit Vihti -sivulle, eli ne saavat luoda sivuista omannäköisensä lisäämällä vaikkapa valokuvia tai some-fiidin, Huttunen kertoo.

Salon mukaan Vihdin matkailu ja sen kehittäminen on olennaista koko Vihdin tunnettavuudelle, ja se vaikuttaa myös asukasmarkkinointiin.

Vihdin matkailun tulevaisuus näyttää hänen mukaansa erinomaiselta.

– Vihdin loistava sijainti pääkaupungin kupeessa sekä toisaalta upea ja monipuolinen luonto ovat valttikorttejamme. Lisäksi Helsinki-Vantaan lentokenttä sekä Nuuksion kansallispuisto avaavat monia mahdollisuuksia matkailun kehittämiseen, Salo toteaa.

Visitvihti.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.