Kuka laittoi metamfetamiinia Thaimaan matkatavaroihin? – "Sillanpää ei osaa kertoa, mistä aine on peräisin"

Aapo Siippainen

Jari Sillanpää julkaisi tänään iltapäivällä Facebook-viestin, jossa hän kertoi tuntemuksiaan vapauduttuaan poliisivankilasta. Samassa viestissä oli myös hänen asianajajansa Juha Räihän kirjoittama selvitys viimeaikojen tapahtumista. Niistä selviää muun muassa, että Jari Sillanpää on hankkinut vuosien 2014-2017 aikana 110 grammaa metamfetamiinia. Sitä on käytetty juhlissa.

Räihä kirjoittaa, että Sillanpään mukaan poliisi epäilee häntä ainoastaan huumausaineen hankkimisesta omaan käyttöön, eikä mistään muusta osallisuudesta huumeverkostoon. – Hankitut määrät ovat olleet kuitenkin sen verran suuria, että kysymyksessä on huumausainerikos eikä huumausaineen käyttörikos.

Facebook-viestissä vahvistetaan, että lauantaina Thaimaan matkan jälkeen Jari Sillanpään matkatavaroista löytyi alle yhden gramman erä metamfetamiinia. Aineen alkuperää ei ole saatu selvitettyä.

– Sillanpää ei osaa kertoa, mistä aine on peräisin, Räihä kirjoittaa.

Sunnuntaina Sillanpään asuntoihin on suoritettu Räihän mukaan kotietsintä.

–Kotietsinnöissä ei ole löydetty huumausaineita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.