Keskiviikkona esiintyy Sheila – Vihti Live on houkutellut ruutujen äärelle satoja vihtiläisiä

Vihdin kunnan elinvoimajohtaja Petra Ståhl ja kunnanjohtaja Erkki Eerola. Anne Virtanen
Vesa Valtonen

Vesa Valtonen

Huhtikuussa käynnistyneet Vihti Liven kulttuuriklubit ja asiakeskustelut ovat houkutelleet kunnan tiedotteen mukaan ruutujen äärelle jo satoja vihtiläisiä.

Ensimmäisellä kulttuuriklubilla esiintyneen rap-artisti MELOn keikkaa seurasi kotikatsomoissa samanaikaisesti noin 700 katsojaa.

Asiakeskusteluja on seurannut livelähetyksen aikana alle sata katsojaa, mutta keskustelujen tallenteet ovat keränneet nopeasti YouTubessa yhteensä lähes tuhat katselukertaa.

Ensimmäisessä keskustelussa kuntalaisten kysymyksiin koronaviruspandemiasta ja sen aiheuttamasta poikkeustilasta vastasivat kunnanjohtaja Erkki Eerola ja Perusturvakuntayhtymä Karviaisen johtaja Timo Turunen.

Vappuviikon lähetyksessä Erkki Eerola ja elinvoimajohtaja Petra Ståhl keskustelivat kunnan elinvoimaan vaikuttavista hankkeista.

Ensi keskiviikkona 6. toukokuuta klo 20 Vihti Liven lavan valtaa vihtiläinen viihdetaiteilija Sheila.

Show sisältää Sheilan toivotuimmat suosikkihahmot, ja esityksessä päästään kurkistamaan myös takahuoneen puolelle, jossa kuullaan artistin tunnelmia esityksen aikana.

Sheilan hahmoista mukana ovat ainakin ikisuosikit Paula Koivuniemi, Katri Helena ja Tina Turner.

Kulttuuriklubit tuovat joka keskiviikkoilta kuntalaisten olohuoneisiin paikallisten taiteilijoiden esityksiä, eri kohderyhmät ja taiteenlajit huomioiden. Kulttuuriklubeja järjestetään aina kesäkuun loppuun asti, ja ne esitetään suorana lähetyksenä YouTuben välityksellä Kirkkoniemen tulevan kulttuurikeskuksen lavalta.

Kulttuuriklubien tuottajia ovat Vihdin kulttuuripalvelut sekä vihtiläiset media- ja kulttuurialan yritykset Joenrinne Films, PA-Rakki ja Kulttuurituotanto MeloDrama yhteistyössä paikallisten taiteilijoiden kanssa.

Seuraava asiakeskustelu nähdään Vihti Livessä toukokuun puolivälin jälkeen. Kunta käynnistää siinä käsiteltävien aiheiden keruun ensi viikolla.

Vihti Liveä voi seurata osoitteessa www.vihti.fi/live.

Asiakeskustelujen tallenteet löytyvät Vihdin kunnan YouTube kanavasta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut