Viisi paria kisaa heinäkuun jättihäistä – katso kuvat rakastavaisista

Emilia Lahtinen ja Ville Ilomäki. Vastavirta

Jussi Vehkasalo

Suomen suurimmat kesähäät tanssitaan heinäkuussa Tikkurila Festivaaleilla, kun yksi onnellinen pariskunta sanoo "Tahdon"kymmentuhatpäisen festivaaliyleisön edessä.

Erilaista hääunelmaa lähti tavoittelemaan 37 pariskuntaa.Kaikista ilmoittautuneista on valittu viisi finalistiparia, heihin voi tutustua ja heitä voi äänestää nettisivullaonnellaonosoite.fi

Alttarille toivovat pääsevänsä Anna Järvinen ja Robert Olenius, Anni Korhonen ja Markus Mattila, Emilia Lahtinen ja Ville Ilomäki, Mira Vaihi ja Jussi Humalamäki sekä Natalia Mykkänen ja Juho Hakola.

Kiinnostus ylitti moninkertaisesti hääjärjestäjänä toimivan Asokotien odotukset.

–Ei ollut varmaa miten ihmiset lähtevät tähän mukaan, mutta kehittymässä näyttää olevan yksi kesän kiinnostavimmista hääilmiöistä, Asokotien markkinointipäällikkö Jaana Lahtinen iloitsee.

Äänestysaika päättyy 7. heinäkuuta kello12.Festarihäät voittava pari julkaistaan maanantaina 11. heinäkuuta.Hääpäivä koittaa Tikkurila Festivaaleilla22. heinäkuuta, pari vihitään kello15 päälavalla ainutlaatuisessa seremoniassa.

Vihkimisen jälkeen hääpari ja heidän kutsuvieraansa juhlivat hääloungessa ruuasta, juomasta ja kotimaan kärkiartisteista nauttien.

Häät järjestävä Asokodit muistaa hääparia myös lahjoittamalla heille sopivan Asokodin vuodeksi käyttöön.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.