URHEILU

toimitus

viu.toimitus@media.fi

Urheilupalstat myös netissä www.vihdinuutiset.fi

Urheilupalstailmoitukset toimitettava Vihdin Uutisille torstain lehteen viimeistään tiistaina klo 10 ja sunnuntain lehteen viimeistään torstaina klo 15.

HiiPu/melonta. Lauantaisin Nummelan uimahallissa melontaa klo 18-19 nuoret ja klo 19-21 kaikenikäiset. Su klo 20 kanoottipooloa. Uusia mahtuu mukaan. Tied 040/5188751. www.HiiPu.fi

Nummelan Tarmo / Martela järjestää Nappulahiihdot Nummelan hiihtokeskuksessa sunnuntaina 31.1. klo 12. Ilmoittautumiset paikanpäällä 11.45 mennessä. Hiihtotapa vapaa. Lisätietoa www.nummelantarmo.fi

Vihdin Isku ostaa jäsenilleen Vanamo Groupilta pike-paidat. Naisten malli on pinkki ja miesten musta. Paitaan tulee Iskun painatus. Mikäli haluat paidan, ilmoita kokosi 31.1. mennessä karita.seuranen@elisanet.fi tai p. 0404182502. Mikäli et ole maksanut Iskun jäsenmaksua mutta haluat Iskun paidan, on sen hinta 12€.

Lähiliikuttajien sauvakävelyryhmä keskiviikkoisin Huhmarista, lähtö Karprintin parkkipaikalta klo 10.

Taido - Nummelan Kumakai: Nuorten ja aikuisten alkeisryhmä Core aloittaa ma 25.1. klo 20 Kuoppanummen koulun kamppailusalilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.nummelankumakai.fi, ilmoittautumiskaavakkeen löydät välilehdeltä ”Taidon aloittaminen”.

KKI lähiliikkuttajan kuntojumppa Ojakkalan koululla tiistaina klo 17- 18.

Vihdin Ampumaseura. Ilma-ase harjoitukset Vihdin yhteiskoululla tiistaisin. Ovet avataan kello 18, 18.30 ja 19.

Haimoon ukkojumppa Haimoon uudella koululla torstaisin klo 20. Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet äijäliikunnasta kiinnostuneet. Vetäjät Jukka Ahonen ja Matti Leino. Varustus: kevyt joustava vaatetus, sisäpelitossut. kevyt jumppapatja Tiedustelut 040-5040 875/Jukka 0400-217746/Matti

Vihdin Viestin Juoksukoulu 7.1-31.5. Mukaan voi tulla ihan vasta-alkajat ja jo enemmän juosseet. Tekniikkaharjoituksia ja yhteislenkkejä tiedossa. Kyselyt ja ilmoittautumiset: petra.ingberg@live.fi tai gsm. (050) 572 5000

Huhmarin Huurteisten avantouintisauna lämpeää lauantaisin 13-17. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet avantouinnin ystävät!

Vihdin Veto Lasten ohjattu sisäliikunta ma klo 18 -19. Pappilanpellon koulun liikuntasalilla. Vihdin Veto ei vakuuta lapsia, vaan jokainen perhe huolehtii mahdollisista vakuutuksistaan itse. Ikäryhmä on ala-asteikäiset. Nyt mukaan viihtymään ja nauttimaan liikunnan ilosta.

KKI Lähiliikuttajien Ukkojumppa Nummelankoululla, Väinämöisentie 9, ke klo 20-21. Varustus: Sisätossut + jumppapatja. Käynti Hannankadun puolelta.

Nummelan Tarmo Yleisurheilukoulu n. 8-11-vuotiaille Kuoppanummen palloilusalissa alkaa viikolla 40. Lisätietoja www.vihdinviesti.fi -> kilpa- ja harrasteryhmät tai Johannalta 040-5597935.

Nummelan Judo Judo-kurssit alkavat! 4-6-vuotiaille Temppukoulu la klo 12, 5-7-vuotiaille Muksujudo su klo 15 ja Sovellettu Judo su klo 13.30. Aikuisten peruskurssi ti ja to klo 19. Os. Juurakkotie 5. Lisätietoja www.nummelanjudo.fi tai ari.tervo@gmail.com

Huhmarin Hakan perjantain jumppa kello 18-19 kuntopiirinä Huhmarnummen koululla naisille ja miehille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

 1. Juuri nyt: Kuusi asuntoa tuhoutui tulipalossa Vihdin kirkonkylässä
 2. Rivitalo tulessa Vihdissä – yksi asukas toimitettu sairaalaan, sammutustyöt jatkuivat iltakymmeneltä
 3. DC3:lla voi jälleen lentää Nummelassa lauantaina – lentokenttä täyttää 80 vuotta
 4. Vihtiläisen Theodor Koskenniemen olympiakullasta 100 vuotta – ennätysmäärä juoksi kilpaa Jokikunnalla
 5. Etätyösuositus palaamassa oltuaan poissa vain päiviä – Ministeri: "Tartuntamäärien kasvu antaa aihetta arvioida etätöiden jatkamista"
 6. Poliisin pysäyttämä ’’varas’’ olikin Hiidenrannan kauppias – Antti Raiski lupaa tarjota ilmoittajalle pullakahvit
 7. Vapaaehtoiset turvaavat jälleen lasten kouluteitä Vihdissäkin
 8. Tällainen siitä nyt tuli: Kuvakavalkadi paljastaa upouuden Olympiastadionin uljaat piirteet erikoisine valolyhtyineen
 9. Kasvomaskituotanto on menestys  – vihtiläiseltä Globe Hopelta on tilattu kymmeniä tuhansia maskeja
 10. Nummelan Palloseura etenee tasaisesti sarjan kärjen tuntumassa – NuPS voitti vieraskentällä Herttoniemen Toverit
 11. Katse välittää tunnetta ja ajatuksia – kymmeniä kasvokuvia näyttelyssä Vihdin pääkirjastossa
 12. Pääkirjoitus: Edullisin voi olla kallein
 13. ”Mustikat ovat kypsiä, ihanan isoja ja niin makeita” – Kauppa käy sosiaalisessa mediassa
 14. Pakollisten ajo- ja teoriatuntien vähentäminen heikensi tasoa – ajokokeeseen mennään entistä heppoisemmin taidoin
 15. Linnanmäellä joukkoaltistuminen koronalle – tähän aikaan seurue vieraili

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.