Vihtiläinen kulttuuritapahtuma Päivölän Kirjallisuuspäivät peruuntuu tältä vuodelta

Päivölän Virkistyskodin sali on ollut kirjallisuustapahtumassa yleensä tupaten täynnä. ARKISTOKUVA/Maija-Liisa Nyman

Vihtiläisten kirjallisuusharrastajien yhtenä vuoden kohokohtama pitämä Päivölän Kirjallisuuspäivät joudutaan tänä vuonna perumaan koronavirusepidemian johdosta.

– Tapahtuman järjestäjät tahtovat vaikealla päätöksellään turvata yleisön ja tapahtuman henkilökunnan terveyden, sekä omalta osaltaan olla hillitsemässä viruksen leviämistä yhteiskunnassa, tiivistää tilannetta Vihdin kunnan kulttuurituottaja Tommi Muhli.

Tänä vuonna järjestettäväksi suunniteltu Päivölän Kirjallisuuspäivät olisi ollut järjestyksessään 24:s vuosittaiseksi vihtiläiseksi perinteeksi muodostunut tapahtuma.

Lämminhenkinen ja intiimi kulttuuritapahtuma on kerännyt Vihtiin suuren joukon kirjallisuuden ystäviä ja kirjailijoita vuosien ajan elo-syyskuun vaihteessa.

Päivien toteutuksesta vastaavat Päivölän Virkistyskodin lisäksi Vihdin kulttuuripalvelut, Vihdin kunnankirjasto ja Vihdin Kalevalaiset Naiset.

Vuosien varrella lukuisat eturivin kirjailijat ja luennoitsijat ovat olleet mukana kirjallisuuspäivillä. Kirjallisuuden lisäksi mukana on ollut aina myös musiikkia ja runoutta päivien teemoihin liittyen.

– Tapahtuman järjestäjät pahoittelevat tapahtuman peruuntumista ja toivottavat aurinkoista kesää, sekä terveyttä kaikille kuntalaisille. Tervetuloa Päivölään taas ensi vuonna!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut