Intiimiä keikkatunnelmaa: Elina Valkea esiintyy Vihti Livessä

Keskiviikkona 3.6. Vihti Liven kulttuuriklubilla päästään nauttimaan pop-artisti Elina Valkean intiimistä keikkatunnelmasta. Keikkaa voi seurata klo 20 osoitteessa: http://www.vihti.fi/live

Elina Valkea on vihtiläinen laulaja, lauluntekijä, muusikko ja erityisnuorisotyössä pitkän uran tehnyt musiikkipedagogi. Hän julkaisi ensimmäisen kappaletrilogiansa vuosien 2018-2019 aikana ja valmistelee parhaillaan uutta musiikkia julkaistavaksi. Elina Valkean itse säveltämä ja sanoittama Allegoria-kappale on ollut usean vuoden soitossa mm. Yle Radio Suomen taajuuksilla.

Elina Valkea eli Elina Alavillamo on julkaissut musiikkia myös yhdessä miehensä Esa Alavillamon kanssa yhtyeellä CoreBaroque. Heillä on yhdessä myös covermusiikkia soittava kokoonpano Duo E. Alavillamo.

Lue lisää Elina Valkeasta: "Jotain kaunista josta tulee hyvä fiilis" - Elina Valkean sinkku Allegoria kertoo täydellisestä hetkestä kanoottiretkellä

Lisätietoa: https://www.facebook.com/elinavalkea ja https://spoti.fi/3dkpGSA.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut