"Haluamme painottaa varovaisuutta kontakteissa" – Epidemiatilanne ennallaan Karviaisen alueella

Perusturvakuntayhtymä Karviaisessa vastaa edelleen kolme koronapuhelinta. Maija-Liisa Nyman

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen alueella oli tiistaina vahvistettuja koronatapauksia 39 henkilöä. Näistä 34 on Vihdissä ja viisi Karkkilassa.

Karviainen kertoo tiedotteessa, että epidemiatilanne ja yhteydenottojen määrä on ennallaan.

– Haluamme edelleen muistuttaa, että nyt poikkeusaikana tulee ottaa aina yhteyttä puhelimitse ennen saapumista terveysasemalle. Lisäksi haluamme painottaa varovaisuutta kontakteissa vaikka rajoituksia ollaankin lieventämässä, pandemiatilanne ei ole kuitenkaan ohi, Karviainen muistuttaa.

Näytteenottoa tehdään tarpeen mukaan. Tällä hetkellä oireiset henkilöt testataan, oireina äkillisen hengitystietulehduksen oire tai ripuli tai vatsakipu ilman muuta ilmeistä syytä.

Näytteeseen pääsy arvioidaan koronapuhelinten välityksellä. Koronapuhelimessa annetaan ohjeet näytteenottoon. Karviaisessa on kolme koronapuhelinta, joissa vastataan vain koronaan liittyviin kysymyksiin. Koronapuhelinten numerot ovat 044 722 3222 ma-pe klo 8-16 ja la klo 10-14, 044 731 9157 ma-pe klo 8-16 ja su klo 10-14 sekä 044 720 8195 ma-pe klo 8-16.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut