Yli viikkoon ei vahvistettuja uusia sairastumisia – koronatapauksia on pandemian alusta lähtien ollut Vihdissä 34 ja Karkkilassa 5

Kuvituskuva. Sirpa Repo
Vesa Valtonen

Vesa Valtonen

Koronatilanne on Perusturvakuntayhtymä Karviaisen alueella Vihdissä ja Karkkilassa rauhallinen. Tiistaisen viikkotiedotteen mukaan yli viikkoon ei alueella ole vahvistettu uusia koronatapauksia.

Koronaan on sairastunut Karviaisen alueella pandemian alusta lähtien yhteensä 39 henkilöä, heistä 34 Vihdissä ja 5 Karkkilassa. Näytteenottoa tehdään tarpeen mukaan.

Tällä hetkellä oireiset henkilöt testataan, oireina äkillisen hengitystietulehduksen oire (kuume ja/tai kurkkukipu ja/tai nuha ja/tai yskä ja/tai hengenahdistus) tai ripuli/vatsakipu ilman muuta ilmeistä syytä.

Näytteeseen pääsy arvioidaan edelleen vain koronapuhelinten välityksellä. Koronapuhelimessa annetaan ohjeet näytteenottoon.

– Pyydämme ottamaan ennen näytteenottoa henkilöpaperit/Kelakortti valmiiksi esille. Omaa vuoroa näytteenottoon pyydämme odottamaan autossa, Karviaisesta ohjeistetaan.

Koronapuhelimien numerot ovat nyt 044 722 3222 ma-pe klo 8-16, la klo 10-14 ja 044 731 9157 ma-pe klo 8-16, su klo 10-14

Kolmas koronapuhelin otettiin pois käytöstä vähäisen soittomäärän vuoksi.

Muihin asioihin näissä koronapuhelimen numeroissa ei vastata.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut