Vihtiläinen Wuosisadan Live -erikoislähetys ja juhlakonsertti järjestetään elokuun puolivälissä – lipunmyynti on alkanut

Takinkääntäjän ensi-iltayleisö sai kaksi vuotta sitten nauttia mahtavasta teatterikelistä. Tänä vuonna ei kesätettaerissa ole koronan takia teatteriesityksiä, mutta elokuun 14. päivänä kesäteatterissa järjestetään vihtiläisvoimin juhlakonsertti, johon lipunmyynti on nyt alkanut. Arkistokuva/Vesa Valtonen
Vesa Valtonen

Vesa Valtonen

Huhtikuussa käynnistyneet Vihti Liven kulttuuriklubit ja asiakeskustelut ovat houkutelleet ruutujen äärelle kevään aikana yli 4 000 katsojaa.

Vihtiläisen 60-luvun rautalankamusiikista ammentavan Glendoran esiintymiseen päättynyt kunnan kulttuuripalveluiden luotsaama etäpalvelu ei kuitenkaan aio päättää taivaltaan ilman asianmukaisia juhlallisuuksia.

Elokuun viidentenä päivänä perustamiskokouksen Kirkkoniemen koululle klo 19 koolle kutsuvat Vihdin kulttuurin ja taiteen tuki KULT ry., Vihdin kunnan kulttuuripalvelut ja Suur-Vihdin Kilta ry. yhteistyössä lukuisten paikallisten yrittäjien ja järjestöjen kanssa tuottavat kaikille kuntalaisille ilmaisen, koko päivän mittaisen Wuosisadan Live -livelähetyksen.

Se huipentuu Vihdin Teatterin kesänäyttämöllä pidettävään suureen juhlakonserttiin perjantaina 14.8. klo 18 alkaen.

Wuosisadan Live on katsottavissa http://www.vihti.fi/live -sivun kautta ja päivän ohjelma koostuu Vihdin vapaa-aikaan, hyvinvointiin, kulttuuriin ja taiteeseen liittyvästä sisällöstä.

Vihdin kulttuuripalveluiden kanssa yhteistyössä tapahtumaa ideoimassa ollut vihtiläinen ikäihmisten etäpalveluihin erikoistunut Etäpalvelu Helmi tarjoaa koronarajoituksista erityisesti kärsineille palvelukoteihin ja omiin koteihinsa eristyksiin pakotetuille seniorikansalaisille opastusta, kuinka päästä nauttimaan Wuosisadan Live -tapahtuman ohjelmasta etänä.

Juhlakonserttiin myydään yleisön ja henkilökunnan turvallisuus huomioon ottaen rajattu 350:n kappaleen erä lippuja, joiden tuotto ohjataan paikallisen kulttuuritoiminnan ja taiteen tukemiseen.

Yleisölippujen lisäksi paikallisten yritysten ja yhdistysten on mahdollista tukea vihtiläistä kulttuuria ja taidetta yrityspaketein, jotka sisältävät mainosaikaa lähetyksessä ja liput juhlakonserttiin.

Yleisöliput Vihdin Teatterin kesänäyttämöllä pidettävään Wuosisadan Live -juhlakonserttiin ovat tulleet myyntiin Tiketti -lippupalveluun.

Wuosisadan Live -lähetyksen ja juhlakonsertin juontajana on Simo Takanen.

Lähetyspäivän ohjelma tarkennetaan ja tiedotetaan viikkoa ennen tapahtumapäivää.

Juhlakonsertissa esiintyvät ainakin vihtiläiset taiteilijat Elina Valkea, Minna-Karoliina Heino & Pilvi Huhta, sekä Hiiden Laulu.

Esiintyjälistaan on luvassa lisäyksiä ja yllätyksiä tapahtuman lähestyessä ja myös tapahtuman aikana.

Liput paikan päälle juhlakonserttiin maksavat 25€ ja ovat ostettavissa nyt Tiketistä: http://www.tiketti.fi/wuosisadanlive

Yrityspaketteja tapahtumaan voit tiedustella Vihdin kunnan kulttuurituottajalta: tommi.muhli@vihti.fi, 044 7674627

Seniorien digi-opastusta antaa Etäpalvelu Helmi: etapalveluhelmi@gmail.com

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut