Länsi-Uudenmaan Säästöpankki lahjoitti kasvomaskeja – SPR:n osastot saivat 5 500 maskia jaettavaksi ikäihmisille ja riskiryhmiin kuuluville

Lahjoituksen vastaanottivat SPR:n Vihdin osastolle Maisa Selimäki ja Marjatta Lehtamo. Kasvimaskit lahjoittivat Länsi-Uudenmaan Säästöpankista pankinjohtaja Tuomo Paaso ja toimitusjohtaja Samu Rouhe. Vesa Valtonen
Vesa Valtonen

Vesa Valtonen

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki lahjoitti keskiviikkona yhteensä 5 500 pestävää ja uudelleen käytettävää kasvomaskia SPR:n paikallisosastoille Karkkilassa, Kirkkonummella, Lohjalla, Siuntiossa ja Vihdissä.

SPR:n osastot jakavat maskeja sopivissa tilaisuuksissa alueensa ikäihmisille ja riskiryhmiin kuuluville. Vihdin osasto sai kasvomaskeja jaettavaksi tuhat kappaletta.

– Voittovarojemme lahjoituskohteena ovat tänä vuonna ikäihmiset. Poikkeusolot huomioiden halusimme kohdistaa lahjoituksen kasvomaskien hankintaan, tiivistää Länsi-Uudenmaan Säästöpankin toimitusjohtaja Samu Rouhe.

– Lahjoitetut kasvomaskit valmisti lohjalainen E.Laiho Oy. Haluamme tukea paikallista toimintaa, yhteisöä ja alueen ihmisiä, Rouhe toteaa.

Pankinjohtaja Tuomo Paaso muistuttaa, että koronaepidemia ei ole suinkaan vielä ohi.

– Poikkeusolojen lievennyksistä huolimatta kaikkien on edelleen syytä noudattaa huolellisuutta ja varovaisuutta arjessaan, sekä huolehtia niin omasta kuin kanssaihmisten terveydestä, Paaso toteaa.

SPR:n Vihdin osaston puolesta lahjoituksen vastaanottaneet Maisa Selimäki ja Marjatta Lehtamo kertoivat, että kasvomaskien jakaminen alkaa piakkoin, sopivissa yhteyksissä.

Rouhe ja Paaso kertoivat lahjoitustilaisuudessa, että pankissa on opastettu korona-aikana päivittäin ikäihmisiä ja muita kassa-asiakkaita vaihtoehtoisissa tavoissa hoitaa arkisia pankkiasioitaan.

Pankkimiesten vinkki ostosten maksamiseen on kortin käyttäminen ja laskujen maksamiseen erilaiset sähköiset palvelut

– Lähimaksu on nopea, turvallinen ja hygieeninen tapa maksaa ostokset, Tuomo Paaso vinkkaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.