Juttua päivitetty: Vantaan poliisioperaatio ohi, kohdehenkilö otettu kiinni – Liittyi "hengen ja terveyden suojaamiseen"

Kuvituskuva. Arkisto/Teemu Vestovuo

Minna Harmaala

Poliisin tehtävä Vantaan Kaakkoisväylällä Mikkolan kaupunginosssa on päättynyt, tiedottaa Itä-Uudenmaan poliisi Twitterissä. Poliisin mukaan "kohdehenkilö" on sen hallussa.

Poliisi on ollut vielä vaitonainen tehtävästään, jonka vuoksi poliisi se evakuoi paikan päältä sivulliset henkilöt. He eivät poliisin mukaan olleet vaarassa.

Poliisin tiedotteessa kerrotaan, että tehtävä liittyy "henkilön hengen ja terveyden suojaamiseen". Paikalle lähetettiin myös pelastuslaitoksen yksiköitä ja sairaankuljetus.

Poliisi ei ole vielä tiedottanut tapauksen yksityiskohdista ja ensimmäisessä tiedotteessaan pyysi tehtävälleen työrauhaa.

Päivitetty 6.7.2020 kello 11.58: Päivitetty tieto operaation päättymisestä ja päivitetty muun jutun aikamuodot vastaavasti. 12.07: Lisätty tieto, että kohdehenkilö on poliisin hallussa.. Klo 15.51 lisätty myös tapahtumapaikan kaupunginosa..

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. DC3:lla voi jälleen lentää Nummelassa lauantaina – lentokenttä täyttää 80 vuotta
 2. Poliisin pysäyttämä ’’varas’’ olikin Hiidenrannan kauppias – Antti Raiski lupaa tarjota ilmoittajalle pullakahvit
 3. Hiiden Opisto on täydessä valmiudessa
 4. Kirkonkylän urheilukenttä kunnostetaan: ”Saadaan kenttä, jolla kelpaa liikkua, peuhata ja pelata”
 5. Niuhalanraittia asfaltoidaan, autoja ei parkkiin raitin varteen
 6. Juuri nyt: Rivitalo tulessa Vihdissä – yksi asukas toimitettu sairaalaan, sammutustyöt jatkuivat iltakymmeneltä
 7. Tuusulan asuntomessut: Tuusula päihitti Ylöjärven: vuonna 2000 tehty kävijäennätys on edelleen voimassa
 8. Tiede: Solubiologi Kirsi Rilla tutkii mikroskooppisen pieniä kalvorakkuloita, joista voi olla apua esimerkiksi syövän diagnosoinnissa – "Muistan edelleen, kuinka alle kouluikäisenä pääsin tutkimaan tukkimiehentäitä"
 9. Linnanmäellä joukkoaltistuminen koronalle – tähän aikaan seurue vieraili
 10. Keski-ikäinen mies vangittiin useista seksirikoksista epäiltynä – uhreina alle 16-vuotiaita poikia
 11. USU: Apteekkien hyllyt jopa tyhjentyneet kasvomaskeista – Kertakäyttömaskista voi joutua maksamaan pari euroa kappaleelta
 12. Helsinkiläinen Tiitu, 35, sai punkin puremasta pahan taudin: "Heräsin niin kovaan pääkipuun että oksensin – naama roikkui"
 13. Tilastotkin sen vahvistavat: Heinäkuussa hellepäiviä melkein viikon verran keskivertoa vähemmän, sadetta senkin edestä
 14. Poliisi: Häiriökäyttäytyminen lisääntynyt Espoossa, henkirikosten ja niiden yritysten määrä kasvanut Länsi-Uudellamaalla
 15. "Musta vuosi" henkirikosten määrässä Itä-Uudellamaalla – poliisi: "Poikkeusolot eivät yksistään selitä"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.