Kisaamassa 124 urheilijan alkua – Nummelan Tarmon sarjakilpailut alkoivat

Tarmon sarjakilpailun ensimmäisessä osakilpailussa lajeina oli hyppyjä, juoksuja ja heittoja. Nummelan Tarmo

Nummelan Tarmon jokakesäiset Vihdin Autotalon tukemat yleisurheilun sarjakilpailut aloitettiin maanantaina Nummelan urheilukentällä. Aurinkoisella urheilukentällä nähtiin iloisia ilmeitä ja innokkaita urheilijoita. Mukana oli 124 reipasta urheilijan alkua.

Korona-tilanteen vuoksi tapahtumaan oli vain ennakkoilmoittautuminen ja tapahtuma oli jaettu kahteen osaan, jotta mahdolliset lajien väliset odotusajat saataisiin mahdollisimman lyhyiksi.

Nuorimmat urheilijat olivat alle kolmevuotiaita ja sarjoja oli 15-vuotiaisiin asti. Lajeina oli juoksuja, hyppyjä ja heittoja. Kaikki osallistujat palkittiin Vihdin Autotalon tarjoamilla mehuilla.

Kesän aikana järjestetään kaikkiaan neljä osakilpailua, joiden aikataulut ja lajit löytyvät Nummelan Tarmon sivuilta nummelantarmo.fi. Sieltä löytyy myös ohjeet ilmoittautumista varten sekä kisan tulokset ja kisakuvia.

Kesän päätteeksi nuorimpien sarjojen aktiiviset osallistujat ja vanhempien sarjojen parhaat palkitaan kauden päättäjäisissä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut