Ulos laulamaan: ”Ihan pihalla!” -yhteislaulutilaisuus Nummelassa

Yhteislaulutilaisuus järjestetään Nummelan seurakuntakeskuksen pihassa. ARKISTOKUVA/Maija-Liisa Nyman

Korona-aikana on itse kukin monasti saattanut todeta olevansa aivan pihalla. Jatkuvasti päivittyneet määräykset ja ohjeistukset ovat sekoittaneet ja rajoittaneet elämää. Yhteisiä kokoontumisia moni on varmasti ehtinyt kaivatakin, samoin yhteisiä laulutuokioita.

Keskiviikkona 22.7. Vihdin seurakunta järjestää Nummelan seurakuntakeskuksen pihalla klo 18 alkaen yhteislaulutilaisuuden ”Ihan pihalla!”. Tilaisuudessa lauletaan tuttuja kansanlauluja ja muita kesäaikaan sopivia lauluja.

Yhteislaulutilaisuus pidetään ulkona, sateen sattuessa tilaisuus perutaan ja se siirtyy pidettäväksi seuraavan viikon keskiviikkona samaan aikaan. Tilaisuuden aikana voi istua kirkkopihan muurilla, ja halutessaan osallistuja voi ottaa mukaan oman retkituolinsa. Auton penkillä istuenkin voi tilaisuuteen osallistua.

Nimen mukaisesti tapahtumassa ollaan ulkotiloissa laulamassa. Sopiva säänmukainen pukeutuminen on siis välttämätön ja auttaa tarkenemaan helteessä tai tuulessa.

Tilaisuudessa on laulattamassa seurakunnan kanttori Ulla Eho-Saario yhdessä Timo Saarion kanssa. Säestykset hoidetaan komeasti haitarilla, joten lupsakka tilaisuus on luvassa. Iloisesta tunnelmasta huolimatta ei toki unohdeta turvavälejä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. DC3:lla voi jälleen lentää Nummelassa lauantaina – lentokenttä täyttää 80 vuotta
 2. Poliisin pysäyttämä ’’varas’’ olikin Hiidenrannan kauppias – Antti Raiski lupaa tarjota ilmoittajalle pullakahvit
 3. Hiiden Opisto on täydessä valmiudessa
 4. Kirkonkylän urheilukenttä kunnostetaan: ”Saadaan kenttä, jolla kelpaa liikkua, peuhata ja pelata”
 5. Niuhalanraittia asfaltoidaan, autoja ei parkkiin raitin varteen
 6. Juuri nyt: Rivitalo tulessa Vihdissä – yksi asukas toimitettu sairaalaan, sammutustyöt jatkuivat iltakymmeneltä
 7. Tuusulan asuntomessut: Tuusula päihitti Ylöjärven: vuonna 2000 tehty kävijäennätys on edelleen voimassa
 8. Tiede: Solubiologi Kirsi Rilla tutkii mikroskooppisen pieniä kalvorakkuloita, joista voi olla apua esimerkiksi syövän diagnosoinnissa – "Muistan edelleen, kuinka alle kouluikäisenä pääsin tutkimaan tukkimiehentäitä"
 9. Linnanmäellä joukkoaltistuminen koronalle – tähän aikaan seurue vieraili
 10. Keski-ikäinen mies vangittiin useista seksirikoksista epäiltynä – uhreina alle 16-vuotiaita poikia
 11. USU: Apteekkien hyllyt jopa tyhjentyneet kasvomaskeista – Kertakäyttömaskista voi joutua maksamaan pari euroa kappaleelta
 12. Helsinkiläinen Tiitu, 35, sai punkin puremasta pahan taudin: "Heräsin niin kovaan pääkipuun että oksensin – naama roikkui"
 13. Tilastotkin sen vahvistavat: Heinäkuussa hellepäiviä melkein viikon verran keskivertoa vähemmän, sadetta senkin edestä
 14. Poliisi: Häiriökäyttäytyminen lisääntynyt Espoossa, henkirikosten ja niiden yritysten määrä kasvanut Länsi-Uudellamaalla
 15. "Musta vuosi" henkirikosten määrässä Itä-Uudellamaalla – poliisi: "Poikkeusolot eivät yksistään selitä"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.