Kari Pitkänen Länsi-Uudenmaan Asuntovälityksen toimitusjohtajaksi

Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy LKV:n hallituksen puheenjohtaja Adrian Candolin, toimitusjohtajana aloittava Kari Pitkänen ja Länsi-Uudenmaan Säästöpankin toimitusjohtaja Samu Rouhe. .

Kari Pitkänen on nimitetty Säästöpankin Sp-Koti-ketjuun kuuluvan Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy LKV:n toimitusjohtajaksi 1.8.2020 alkaen. Kari Pitkänen siirtyy toimitusjohtajaksi myyntipäällikön tehtävästä.

Länsi-Uudenmaan Säästöpankin omistama ja Sp-Koti franchising-ketjuun kuuluva Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy LKV tarjoaa asunto- ja kiinteistönvälitystä Karkkilassa, Lohjalla ja Vihdissä.

– Kari Pitkänen on monipuolinen osaaja, jolla on vankka ja menestyksekäs kokemus asumisen ja kiinteistöjen välityspalveluista. Haluamme edelleen kehittää Sp-Kodin välitystoimintaa osana pankin palvelukokonaisuutta ja ottaa kiinteistönvälityksen osaksi asiakkaan talouden valmennusta, toteaa tiedotteessa toimitusjohtaja Samu Rouhe Länsi-Uudenmaan Säästöpankista.

Kari Pitkänen näkee uuden edessä runsaasti mahdollisuuksia.

– Tavoitteenani on aina ollut löytää asiakkaille juuri heille sopiva kokonaisuus. Nyt siihen tuli entistä upeampi mahdollisuus ja tartun innolla uuteen tehtävään.

Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy LKV:n hallituksen puheenjohtaja Adrian Candolinin mukaan Sp-Kodilla on tarkoitus vahvistaa asemaansa Karkkilassa, Lohjalla ja Vihdissä. Kiinteistönvälittäjiä rekrytoidaan kaikkiin pankin toimipisteiden yhteydessä toimiviin asuntomyymälöihin.

– Etsimme kiinteistönvälittäjiä, joiden tehtävä on tuoda yhteen asunnon ostajat ja myyjät sekä kehittää Sp-Kodin välitystoimintaa yhteistyössä pankkilaisten kanssa. Jos tunnistat itsesi, niin ota ihmeessä yhteyttä Kari Pitkäseen, kannustaa Adrian Candolin tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. DC3:lla voi jälleen lentää Nummelassa lauantaina – lentokenttä täyttää 80 vuotta
 2. Poliisin pysäyttämä ’’varas’’ olikin Hiidenrannan kauppias – Antti Raiski lupaa tarjota ilmoittajalle pullakahvit
 3. Hiiden Opisto on täydessä valmiudessa
 4. Kirkonkylän urheilukenttä kunnostetaan: ”Saadaan kenttä, jolla kelpaa liikkua, peuhata ja pelata”
 5. Niuhalanraittia asfaltoidaan, autoja ei parkkiin raitin varteen
 6. Juuri nyt: Rivitalo tulessa Vihdissä – yksi asukas toimitettu sairaalaan, sammutustyöt jatkuivat iltakymmeneltä
 7. Tuusulan asuntomessut: Tuusula päihitti Ylöjärven: vuonna 2000 tehty kävijäennätys on edelleen voimassa
 8. Tiede: Solubiologi Kirsi Rilla tutkii mikroskooppisen pieniä kalvorakkuloita, joista voi olla apua esimerkiksi syövän diagnosoinnissa – "Muistan edelleen, kuinka alle kouluikäisenä pääsin tutkimaan tukkimiehentäitä"
 9. Linnanmäellä joukkoaltistuminen koronalle – tähän aikaan seurue vieraili
 10. Keski-ikäinen mies vangittiin useista seksirikoksista epäiltynä – uhreina alle 16-vuotiaita poikia
 11. USU: Apteekkien hyllyt jopa tyhjentyneet kasvomaskeista – Kertakäyttömaskista voi joutua maksamaan pari euroa kappaleelta
 12. Helsinkiläinen Tiitu, 35, sai punkin puremasta pahan taudin: "Heräsin niin kovaan pääkipuun että oksensin – naama roikkui"
 13. Tilastotkin sen vahvistavat: Heinäkuussa hellepäiviä melkein viikon verran keskivertoa vähemmän, sadetta senkin edestä
 14. Poliisi: Häiriökäyttäytyminen lisääntynyt Espoossa, henkirikosten ja niiden yritysten määrä kasvanut Länsi-Uudellamaalla
 15. "Musta vuosi" henkirikosten määrässä Itä-Uudellamaalla – poliisi: "Poikkeusolot eivät yksistään selitä"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.