Into Scandinavian Clothing: sporttisen tyylikkäitä vaatteita

Yritys myös tukee vähävaraisten lasten urheiluharrastuksia.

– Joku voisi pitää ahdistavana yrittää perheen kanssa, mutta itse koen sen voimavarana, sanoo Julia Hellgren-Tolvanen, joka on perustanut Into Scandinavian Clothing -yrityksen yhdessä puolisonsa Joona Tolvasen ja tämän veljien Aten ja Eelin kanssa. Maija-Liisa Nyman

Maija-Liisa Nyman

Huppari, jonka hihamerkissä on koordinaatit. Ne vievät Nummelan keskustan liikenneympyrään.

Toimitusjohtaja Julia Hellgren-Tolvasen mielestä tähän pieneen yksityiskohtaan tiivistyvät huhtikuussa toimintansa aloittaneen Into Scandinavian Clothing -yrityksen arvot.

Yrittäjille – Julia Hellgren-Tolvaselle sekä Joona, Atte ja Eeli Tolvaselle – ovat tärkeitä perhekeskeisyys ja luonto, samoin juuret Nummelassa. Nelikkoa yhdistää myös urheilullinen elämäntapa. Tolvasen veljekset ovat kaikki pelanneet ammatikseen jääkiekkoa, Julia puolestaan on kilpaillut korkealla tasolla judossa.

– Urheilu on antanut itselleni tosi paljon, Hellgren-Tolvanen sanoo.

Sen tähden hän haluaa laittaa hyvän kiertämään ja Inton tärkeänä tausta-ajatuksena onkin hyväntekeväisyys. Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan euro vähävaraisten lasten ja nuorten urheiluharrastusten tukemiseen erillisen yhdistyksen kautta. Yhdistystä alkaa pyörittää Julian äiti Johanna Hellgren.

– Kaikki liikunta on hyväksi, Julia uskoo ja lisää, ettei kyse ole vain kansanterveydellisestä näkökulmasta. Urheiluharrastus tarjoaa myös sosiaalisen yhteisön ja hienoja elämyksiä.

– Nyt aikuisella iällä liikunta on hetki omaa aikaa. Siinä saa täysin tyhjennettyä pään, hymähtää kiireinen yrittäjä, pienen pojan äiti, opiskelija ja perheyrityksen työntekijä.

Ajatus verkkokaupan perustamisesta syntyi viime kesänä. Myyntiin tulisi laadukkaita, urheilullisia ja pelkistettyjä vaatteita.

– Toimiala on uusi meille, mutta kundit pukeutuvat kaikki sporttisen tyylikkäästi ja ovat kiinnostuneita muodista, Julia Hellgren-Tolvanen sanoo. Hän itse puolestaan on kiinnostunut brändäämisestä ja on opiskellut kansainvälistä liiketoimintaa.

Inton brändin rakentamisen kanssa onkin tehty työtä viime kesästä saakka.

– Olemme alusta asti lähteneet miettimään isosti, Hellgren-Tolvanen sanoo ja kertoo, että tähtäin on kansainvälisillä markkinoilla. Nyt yrityksen vaatteita on myynnissä jo Finnair Shopissa.

– Kun saimme kuulla sen, oli kyllä makea fiilis, Hellgren-Tolvanen sanoo.

Into Scandinavian Clothing myy tällä hetkellä huppareita, t-paitoja ja lippiksiä. Samoja tuotteita on myynnissä sekä aikuisille että lapsille. Hellgren-Tolvanen haaveilee, että myöhemmin tuotevalikoima laajenisi esimerkiksi neuleisiin.

Vaatteet on valmistettu Portugalissa. Yrittäjät halusivat löytää nimenomaan eurooppalaisen tehtaan, jotta Euroopan Unioni valvoo sen tuotteiden laatua ja esimerkiksi työoloja.

– Haluamme olla niin vastuullisia kuin tämän hetkisillä tiedoilla vain pystymme.

Lisätietoa: www.intoscandinavianclothing.com

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

 1. DC3:lla voi jälleen lentää Nummelassa lauantaina – lentokenttä täyttää 80 vuotta
 2. Kuusi asuntoa tuhoutui tulipalossa Vihdin kirkonkylässä
 3. Ajoneuvotekniikkaa esitellään elokuussa Nummelan lentokentällä kerran viikossa – autonostalgia herkistää tiistaisin
 4. Vihdissä ja Karkkilassa ei ole viime aikoina löytynyt uusia koronaan altistuneita
 5. Pääkirjoitus: Väkivaltaa ja kaahailua
 6. Legendaarisen kahvila-ravintolan uusi yrittäjä on vihtiläinen Taina Peltola – Hiidenpirtti avautui sopivasti kesäksi
 7. "Aforismit sulavat musiikkiin" – Pilvi Huhta ja Minka Heino esiintyvät yhdessä Wuosisadan Livessä, joka on nyt siirretty syyskuulle
 8. Liikenteen tehovalvonnassa jäi kiinni lukuisia rattijuoppoja, sekakäyttäjiä ja huumaantuneita
 9. "Ikä ei ole este unelmien toteutukselle" – suomenhevosen selässä Hangosta kohti pohjoista
 10. Rivitalo tulessa Vihdissä – yksi asukas toimitettu sairaalaan, sammutustyöt jatkuivat iltakymmeneltä
 11. Hidastuksia liikenteessä Helsingin ja Turun välillä – vanha risteyssilta puretaan viikonloppuna
 12. Pääkaupunkiseudun johtajat vaativat selkeää ja pikaista linjausta maskisuositukseen – Uusia tartuntoja ilmennyt kaikissa ikäryhmissä
 13. Kasvomaskituotanto on menestys  – vihtiläiseltä Globe Hopelta on tilattu kymmeniä tuhansia maskeja
 14. Virossa järjestetyssä tilaisuudessa altistui koronavirukselle kymmeniä suomalaisia, joista yli puolet helsinkiläisiä – näillä laivavuoroille he palasivat
 15. Yrityksen autolle on nimettävä käyttövastaava, muistuttaa poliisi – maksut liikennevirheistä kasautuvat omistajille

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.