"Koronapandemia on lisännyt avun tarvetta" – Veteraanikeräys järjestetään Vihdissä tiistai-iltana hypermarkettien edustalla

Juhani Ranta jakoi neljä vuotta sitten keräyslippaita vihtiläisten maanpuolustusjärjestöjen edustajille, jotka Rannikkoprikaatin varusmiesten kanssa järjestivät illan mittaan perinteisen Veteraanikeräyksen. Vesa Valtonen
Vesa Valtonen

Vesa Valtonen

Vihdin Reserviupseerikerho ja Vihdin Reservinaliupseerit järjestävät perinteisen veteraanikeräyksen Vihdissä tiistaina 18.8., joka on kansallinen sotainvalidipäivä.

Tänä vuonna ei pystytä koronan takia järjestämään keräystä perinteiseen tapaan varusmiesten avulla.

– Myöskään perinteistä veteraanigolfia ole saatu järjestettyä, joten nyt on todellinen avun tarve olemassa, maanpuolustusjärjestöistä kerrotaan.

– Viimeisten veteraanien, heidän puolisoiden ja leskien tilanne ei ole helpottunut vaan pikemminkin koronapandemia on lisännyt avun tarvetta ja samalla paikalliset avustuskanavat ovat ehtyneet.

Keräyksen käytännössä järjestävät yhdistykset vetoavat nyt vihtiläisiin keräykseen osallistumiseksi.

Keräyksen tuotto menee lyhentämättömänä vihtiläisten veteraanien, heidän puolisoiden ja leskien tukemiseen.

Keräys järjestetään lipaskeräyksenä Nummelassa Citymarketin ja Prisman edustalla 18.8. klo 16 alkaen.

– Varatkaa hieman käteistä mukaanne, kun käytte kaupassa. Kerääjät tunnistaa maastopuvusta ja Veteraanikeräys-liivistä, reservin upseerit ja aliupseerit vinkkaavat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.