Nummelan Kokoomus valmistautuu kevään kuntavaaleihin

Nummelan Kokoomuksen puheenjohtaja Jaripekka Turtiainen (vas.)ja piirin toiminnanjohtaja Janne Pesonen vauhdittivat kuntavaaleja vuosikokouksessa.

Nummelan Kokoomuksen keväältä koronaepidemian vuoksi siirtynyt vuosikokous pidettiin syyskuun alussa kunnantalon tiloissa turvaohjeita noudattaen.

Jaripekka Turtiainen jatkaa yhdistyksen puheenjohtajana ja Sami Somero varapuheenjohtajana.

Sihteeri on Anne Räsänen ja taloudenhoitaja Margareta Vlasceanu. Hallituksen jäseninä ovat Arja Uusitalo ja Tiina Noro.

Vuosikokouksessa puhetta johti Mike von Wehrt, joka myös piti katsauksen valtuustoryhmän toimintaan. Kokouksessa vahvistettiin talousarvio ja toimintasuunnitelma.

Siinä linjataan muun muassa, että Vihdin elinvoimaa saadaan integroimalla Vihtiä pääkaupunkiseutuun, joka on ’rahan, ihmisten, bisneksen, innovaatioiden, koulutuksen ja kansainvälisyyden keskus Suomessa’.

Kokouksessa todettiin, että tästä elinvoimasta saadaan varmasti osa Vihtiin, mikä lisää taloudellista, kulttuurillista ja opillista aktiviteettiä Vihdissä ja lisää ihmisten ja tavaroiden liikkumista Vihtiin ja Vihdistä ulos.

Tässä kehityksessä Vihti näyttäytyy paitsi nykyistä aktiivisempana talousalueena, myös viihtyisänä asuinpaikkana, joka tarjoaa asumiseen sekä taajama- että maaseutuympäristöjä.

Kokoomuksen Uudenmaan piirin tervehdyksen vuosikokoukseen toi toiminnanjohtaja Janne Pesonen.

Hän valotti puolueen oppositiokauden alun tilannetta, joka on ollut vaisua pitkän hallitusvastuun jälkeen. Työtä tehdään nyt puolueen sisällä operatiivisesti ja järjestökentässä aatteiden kautta.

– Korona sekoitti tilannetta alkuvuodesta mutta vaikka epidemian suhteen tilanne jatkuisi, sisäpoliittinen tilanne ei enää halvaannu kuten keväällä.

Kuntavaalien lähestyessä on tulossa kova kisa talven aikana. Kokoomus tavoittelee suurimman kuntapuolueen paikkaa ja siinä ehdokasasettelu on tärkein tekijä. Kokouksessa todettiin, että puolueen vahvuutena on kautta maan monikasvoinen ehdokasjoukko, yhtä kokoomuskarikatyyriä ei ole.

– Kolmesti kuntavaaleissa kokoomus on pystynyt nokittamaan gallup-ennusteet.

Puolue ja piiri ovat nyt virittämässä koneistonsa ja tukensa kuntavaaliehdokkaille ja yhdistyksille ja resurssit vaalityöhön ovat hyvällä mallilla.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut