Pippa Laukka aloittaa marraskuussa Vihdin ja Karkkilan johtavana ylilääkärinä

Pippa Laukka valittiin tiistai-iltana Vihdin ja Karkkilan yhteisen Perusturvakuntayhtymä Karviaisen johtavaksi ylilääkäriksi. Arkistokuva/Toni Tervo
Vesa Valtonen

Vesa Valtonen

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitus valitsi tiistai-iltana johtavan ylilääkärin virkaan lääketieteen lisensiaatti Pippa Laukan.

Valinnan perusteena on Karviaisen tiedotteen mukaan liikuntalääketieteen erikoislääkäri Pippa Laukan vahva johtamiskokemus ja -osaaminen sekä tavoitteellinen ja taloudellinen kehittämisote.

Laukka on tiedotteen mukaan myös johtava kansanterveystyön ja ennaltaehkäisevän terveydenhuollon osaaja ja vaikuttaja. Pippa Laukka aloittaa virassaan marraskuussa.

– Kiitän yhtymähallitusta luottamuksesta. Olen erittäin motivoitunut ja innoissani tulossa Karviaisen johtavaksi ylilääkäriksi. Tämä tulee olemaan päätoimeni, johon olen täysin sitoutunut, Pippa Laukka kommentoi tiedotteessa.

– Koen, että minulla on paljon uutta annettavaa sekä pystyn tuomaan uudenlaista näkökulmaa Karviaisen jo ennestään hyvin toimiviin terveyspalveluihin.

– Pitkä kliinisen työn kokemukseni tukee yhteistä palveluiden kehittämistä kuntalaisille. Tulevaisuus rakennetaan yhdessä Karviaisen henkilöstön ja kuntalaisten kanssa, Pippa Laukka avaa tulevaisuutta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut