Henkilöllisyys tiedossa – sama viinavaras on murtautunut Nummelassa Ravintola Klassikkoon jo kolme kertaa

Sezgin Sherifov esittelee valvontakameran tallennetta tiistain ja keskiviikon väliseltä yöltä. -Tuttu mies! Vesa Valtonen
Vesa Valtonen

Vesa Valtonen

Vaimonsa Elena Leuton kanssa Nummelan keskustassa Ravintola Klassikkoa pyörittävä Sezgin Sherifov on ihmeissään.

Ravintolassa kävi varas kesäkuussa, kuluvan viikon maanantain ja tiistain välisenä yönä sekä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

– Varkaan henkilöllisyys on tiedossa. Se ilmoitettiin poliisille jo kesäkuussa. Sama varas murtautui maanantain ja tiistain välisenä yönä ravintolaan klo 00.30 sekä sitten kaverinsa kanssa viime yönä klo 00.18, Sezgin Sherifov kertoi keskiviikkoaamuna.

Samalla hän esitteli valvontakameran videoita, joissa viinavarkaat livahtavat rikkomastaan ikkunasta sisään.

Videosta päätellen sormenjäljet olisivat helposti otettavissa ikkunalaudalta.

– Olen tänä aamuna soittanut poliisi kolme kertaa, ensimmäisen kerran puoli kuudelta aamulla, Sherifov kertoi puoli yhdeksän aikaan – odottaen edelleen poliisipartiota paikalle.

Odotus tuntui pitkältä, sillä henkilökunta odotteli päivärutiinien aloittamista.

Keittiössä olivat lounasta varten esivalmistelut meneillään, mutta ravintolasalin puolelle ei ollut mitään asiaa ennen kuin poliisit ovat käyneet murtopaikalla.

Tiskillä kassan tuntumassa sekä hyllystöillä ja kaapeissa oli jälleen kerran tehty ilkivaltaa, muun muassa rikkomalla laseja.

– Tiedän varkaan ja hänen nimensä. Olen tavannut hänet ruokakaupassa ja sanonut, että ei enää kannata rikkoa ikkunoita. Kyllä tämä murtosarja täytyy nyt saada loppumaan, Sezgin Sherifov kommentoi poliisipartiota odotellessaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut