Ajanvaraus avautuu perjantaina: Karviaisen influenssarokotuksiin vain varaamalla aika

Influenssarokotukseen pääsee nyt vain ajanvarauksella. Linda Varoma

Influenssarokotuksiin pääsee nyt kaudella 2020-2021 edellisistä vuosista poiketen vain ajanvarauksella.

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen tiedotteen mukaan koronavirustartunnan vaaran vuoksi on erityisen tärkeää suojautua influenssalta.

Karviainen suositteleekin rokotuksen ottamista kaiken ikäisille, mutta erityisesti riskiryhmille. Heille influenssarokotus on maksuton.

Maksuttomaan influenssarokotukseen ovat oikeutettuja kaikki 65 vuotta täyttäneet henkilöt, alle seitsemänvuotiaat lapset, raskaana olevat, sairauden tai hoidon vuoksi riskiryhmiin kuuluvat sekä vakavalle influenssalle alttiiden henkilöiden lähipiiri.

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen rokotuspisteet ovat Karkkilan kaupungintalo, Nummelan terveysasema ja Vihdin kirkonkylässä Kuntala eli entinen kirjastorakennus toriaukion laidassa.

Rokotukseen voi mennä ainoastaan terveenä ja suunenäsuojainta käyttäen. Mukaan pitää ottaa Kela-kortti ja pukeutua pitää niin, että rokottaminen sujuu sujuvasti: takin alle on siis syytä laittaa lyhythihainen paita.

Hyvästä käsihygieniasta sekä riittävistä turvaväleistä täytyy jokaisen huolehtia.

Influenssarokotukseen on mentävä varattuna aikana. Näin vältetään ruuhkat odotustiloissa ja pystytään pitämään turvavälit.

Ajanvaraus avautuu perjantaina. Se palvelee Karkkilan terveysasemalla numerossa 09 4258 2200 ja Nummelan terveysasemalla numerossa 09 4258 2400.

Puhelu ohjautuu takaisinsoittojärjestelmään, jossa on erillinen valikko "pelkästään influenssarokotus ajanvaraukseen".

Karviainen huomauttaa, että mikäli linja ruuhkautuu, takaisinsoitto saattaa siirtyä seuraavaan arkipäivään.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut