Järjestöille live-ilta torstaina – hyvä mahdollisuus vaikuttaa järjestöstrategiaan

Järjestöiltoja on pidetty aikaisemmin kunnanvirastolla. Järjestöstrategian esittelyilta on nyt koronan takia verkossa. Tämä kuva on viimevuotisesta illasta. Arkisto/Minna Saarinen

Vihdin järjestöstrategian ensimmäinen versio on valmistunut. Järjestöstrategiasta järjestetään ensi viikolla poikkeusolojen takia esittely- ja keskustelutilaisuus verkossa. Teams Live -tilaisuus järjestöstrategiasta vihtiläisille järjestöille alkaa torstaina 29.10. klo 18.

Tilaisuuden jälkeen järjestöjen edustajilla on vielä mahdollisuus kommentoida strategialuonnosta muun muassa kyselyn välityksellä.

Tavoitteena on saattaa strategia kunnanvaltuuston päätettäväksi joulukuussa.

Vihdin kunta haluaa strategiansa mukaisesti olla mahdollistaja sille toiminnalle, jota kuntalaiset itse tekevät, sillä merkittävä osa kuntalaisten aktiivisuudesta kanavoituu järjestöissä ja erilaisissa toimintaryhmissä tehtävään työhön.

Eräänä kunnan tavoitteena on järjestöjen ja järjestöyhteistyön kehittäminen.

Kolmannen sektorin ja kuntaorganisaation välisen yhteistyön koordinointia varten valmisteilla on ollut järjestöstrategia, jonka tavoitteena on linjata järjestöyhteistyön keskeiset periaatteet.

Järjestöt ja kunta tekevät monella sektorilla tiivistä yhteistyötä ja tätä kunta haluaa tiedotteen mukaan tukea ja edistää edelleen.

Järjestöt tuottavat kuntalaisille hyvinvointia ja kunta voi edistää järjestöjen toimintaedellytyksiä mm. erilaisilla avustuksilla.

Järjestöstrategian valmistelua oli alkukeväästä tarkoitus järjestää tiiviisti yhteistyössä järjestöjen edustajien kanssa, mutta tältä osin korona sotki suunnitelmat.

Ensimmäinen versio järjestöstrategiasta on nyt laadittu viranhaltijatyönä.

Teams Live -lähetystä voi seurata torstaina 29.10. klo 18 osoitteessa http://www.vihti.fi/live

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut