"Hyvän joulumielen lähettiläinä" – Naistenmessut uudella kanavalla: jo noin 30 myyjää verkossa

Himilän perhe on jo vuodesta 1991 myynyt piparkakkutuotteitaan Naistenmessuilla. Nyt on tyttärien vuoro

Kirsti Jokiranta

LC Vihti / Hiidenveden Naistenmessut järjestetään poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta. Tänäkin vuonna myyjät ja messuasiakkaat voivat löytää toisensa Naistenmessuilla, vaikka perinteinen messukonsepti ei koronapandemian vuoksi olekaan mahdollinen.

Uusi kanava on jo avoinna osoitteessa www.naistenmessut.fi, ja se toimii myyjille markkinapaikkana joulumyynnin edistämiseen. Messuasiakkaille se antaa mahdollisuuden löytää suosikkimyyjänsä ja saada etsimiään tuotteita tänäkin vuonna.

LC Vihti/Hiidenveden Ladyjen ilmaiseksi tarjoama palvelu on hyvän tahdon osoitus myyjille ja asiakkaille, jotka uskollisesti vuodesta toiseen ovat tulleet messuille tekemään hyvää.

– Jo lähes 30 myyjää on tarjoamassa tuotteitaan tällä uudella messukanavalla, ja lisää tulee koko ajan, iloitsee messukanavan koordinaattorina toimiva messutiimin jäsen Päivi Nikander.

Nikander vie myyjien tietoja sivustoille sitä mukaa, kun myyjät toimittavat haluamansa tuotetiedot ja kuvamateriaalin.

– Kannattaa käydä katsomassa, mitä digitaalisilta joulumessuilta löytyy.

Vuodesta 1991 Naistenmessuilla piparkakkutuotteita myynyt Himilän perhe on vastikään saanut ensimmäiset verkkomyyntikokemuksensa. Perhe on enemmän kuin iloinen voidessaan ottaa vastaan Naistenmessujen verkkosivujen kautta jouluisia tilauksia ja olla sillä tavalla myyjänä messuilla.

– Messutapahtuma on ollut meille oikea joulun airut. Kanta-asiakkaat ovat tulleet kerta toisensa jälkeen ostamaan tuotteitamme. Nyt tavoitamme heidät tällä digitaalisella messupaikalla. Kaiken lisäksi tämä Ladyjen tarjoama markkinointi ja myynnin edistäminen ei maksa mitään, toteaa Enni Himilä. – LC Vihti/ Hiidenveden Ladyt toimivat esimerkillisesti hyvän joulumielen lähettiläinä.

Kaksi muutakin piparkakkutuotemyyjää tarjoaa upeita tuotteitaan Naistenmessujen digitaalisella messualustalla.

– Vaikka messut on paikallinen tapahtuma, oikeastaan koko maailman markkinat aukesivat meille. Toivottavasti tämä mahdollisuus säilyy jatkossakin perinteisen messumyynnin tukena, sanoo Siukku Katava, yksi piparkakkumyyjistä.

Naistenmessujen vastuutiimi kerääkin nyt kehitetystä toimintatavasta kokemuksia, joita hyödynnetään jatkossa messujen toteutuksessa.

LC Vihti/Hiidenvesi Ladyt toivottaa asiakkaat tervetulleeksi tekemään onnistuneita joulukauppoja verkkoon. Tietoa Naistenmessujen verkkopalvelusta löytyy verkkosivuilta www.naistenmessut.fi/myyjat2020 ja Naistenmessujen Facebook-sivuilta www.facebook.com/nummelannaistenmessut/ sekä Instagramista.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut