Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HaKin U16 ja U18 -joukkueet jatkavat kevätkaudella mestiksessä. U16 -joukkue tavoittelee paikkaa lopputurnaukseen.

Harjun Kiekon alle 16-vuotiaiden ja alle 18-vuotiaiden joukkueet pelaavat ensi vuoden alusta ikäluokkiensa mestis-sarjaa.

Molemmat joukkueet pelasivat syyskauden mestiskarsinnoissa ennen kuin koronapandemia keskeytti sarjatoiminnan.

Alle 16-vuotiaiden joukkue oli 12 pelatun ottelun jälkeen sarjan kolmas ja nousi karsinnasta Kiekko-Espoon lisäksi mestikseen. Viikingit nousivat SM-sarjaan.

– Meillä on todella laadukas juniorijoukkue, joka ylsi mestikseen, kiitteli joukkueen päävalmentaja Otto Saarimaa.

Saarimaa kertoi, että joukkue on kokoonpanoltaan hyvin tiivis, jonka vuoksi syksyn peleissä on ollut mukana myös nuorempiakin pelaajia. Tiiviys ei ole menoa haitannut.Joukkue on voittanut kahdeksan ottelua, hävinnyt neljä.

– Olemme voineet hyödyntää seurayhteisöä ja saaneet tarvittaessa mukaan myös nuorempia pelaajia. Flunssa-aalto ja koronatestien odotusajat ovat kaventaneet jonkin verran miehistöä, Saarimaa kertoo.

Päävalmentaja kehuu seurassa tehtyä juniorityötä joka kantaa jo nyt hedelmää kovina sarjatasoina.

– Näiden nuorten kanssa on tehty hyvää työtä ja tehdään jatkossakin.

– Pelaajat asettivat itse tavoitteekseen mestiksen final four - turnauksen, joten siihen tähtäämme. Minusta odotukset ovat varsin realistiset, Saarimaa kiitteli.

Alle 18-vuotiaiden kohdalla jääkiekkoliitto teki päätöksen jatkaa ensi vuonna yhdellä sarjatasolla eli sarjatasoja ei erotettu ja kaikki joukkueet jatkavat mestiksessä.

Alle 16-vuotiaiden sarja pitäisi alkaa 13.1. 2021. Saarimaa toivoo, että aikataulussa pysytään.

– Tämän joukkueen sarjapelit katkesivat viime keväänä, joten olisi todella tärkeää, että he saisivat pelata tulevan kevään. Toivon kovasti, että meistä jokainen tekee osansa myös joulun ja uuden vuoden vaihtuessa sen eteen, että nuoret pääsevät jälleen pelaamaan ja harrastamaan, Saarimaa toivoi.