Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pekka Palin jatkaa Nummelan Tarmon johdossa

Nummelan Tarmon syyskokous valitsi yksimielisesti Pekka Palinin jatkamaan seuran puheenjohtajana. Tuleva kausi on hänelle 6. vuosi seuran johdossa.

Johtokunnasta erovuorossa olleet Liisa Uusitalo, Hanna Suihkonen ja Jarmo Viirto valittiin jatkamaan. Johtokunnan uusiksi jäseniksi valittiin Merja Uusihonko ja Paula Heiska. Johtokunnan vanhoja jäseniä ovat Simo Havukorpi, Petri Teittinen, Veijo Raitanen, Rolf Lindroos ja Jori Silfverberg.

Tarmon ensi vuoden toiminta jatkaa pääosin samoilla linjauksilla kuin aiemminkin.

Talven hiihtokausi on täysin luonnon olosuhteiden varassa. Mikäli Nummelanharjulle saadaan lunta, järjestää Tarmo kuudet nappulahiihdot, perheviestin sekä yhteistyössä Vihdin Viestin kanssa 56. Vihdin hiihdot ja 1. alueen aluemestaruuskilpailut.

Kesäkaudella ohjelmassa on Vihdin Autotalon tukemat lasten yleisurheilun sarjakilpailut, joita on tarkoitus pitää kuusi kertaa. Sarjakilpailut kuten myös syksyllä järjestettävät maastojuoksun sarjakilpailut saavuttivat tänä vuonna erityisen suuren suosion ja niissä oli kerrallaan mukana noin 100 innokasta lasta.

Keväällä Tarmon ohjelmassa on Simahölkkä ja lokakuun viimeisenä sunnuntaina juostaan harjulla jo perinteinen 45. Hiidenhölkkä.

Seuran vesiurheilujaosto HiiPu jatkaa monipuolista toimintaansa ja eri lajeihin tutustuminen pyritään tekemään mahdollisimman helpoksi. HiiPu järjestää kesällä Hiidenveden seuramajalla tutustumisiltoja, jolloin vesiurheilun monipuoliseen lajivalikoimaan voi tutustua turvallisesti koulutettujen ohjaajien johdolla.

Tarmon nuoret urheilijat ovat saavuttaneet hyvää menestystä osana Vihdin Viestin edustusjoukkuetta ja seura tukee nuoria urheilijoita myös jatkossa, jotta kaikki halukkaat voivat harrastaa lajia sillä tasollaan, jonka he kokevat omakseen. Seura osallistuu nuorten urheilijoiden valmennus- ja leirityskuluihin sekä tukee myös varustehankinnoissa.

Seuran ohjelmassa on myös lasten urheilukouluja sekä kesäkaudella että talvella. Matalan kynnyksen urheilukouluissa on mahdollisuus osaavien ohjaajien opastuksella tutusta eri lajeihin.

Tarmo on vahvasti mukana vaikuttamassa Nummelanharjun liikuntaolosuhteiden ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Nummelanharjulle on vuosikymmenien aikana saatu rakennettua yhteistyössä kunnan ja muiden järjestöjen kanssa erittäin monipuoliset ja suositut olosuhteet.

Nummelanharjun ladut ovat normaalilumisina talvina eteläisen alueen parhaimmassa kunnossa. Tarmon talkoolaiset ovat käyttäneet satoja tunteja latu-urien kunnossapitoon. Erinomaiset ladut ovat keränneet jo vuosien ajan varauksetonta kiitosta alueen hiihtäjien joukossa.

Vielä ei ole tiedossa, miten latujen kunnossapito hoidetaan tulevana talvena. Sopimusta ensi talven latujen hoidosta kunnan ja Tarmon välillä ei ole vielä tehty ja seura toivookin, että asiat saadaan sovittua hiihtäjiä parhaiten palvelevalla tavalla hyvissä ajoin ennen lumien tuloa.