Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joulupuu-keräys on taas käynnissä: tavoitteena lahjat lähes 400 lapselle

Vihdin Nuorkauppakamarin perinteinen Joulupuu-keräys on taas käynnistynyt. Joululahjoja kerätään Vihdin ja Karkkilan alueella kaikkiaan 395 lapselle, jotka muuten saattaisivat jäädä lahjaa vaille. Tarvittavien lahjojen määrä on keräyksen projektipäällikkö Juhani Lahdelman mukaan hieman pienempi kuin edellisvuosina.

– Tuota lukua tavoitellaan. En muista, että kukaan olisi ainakaan viimeisen parin vuoden aikana jäänyt ilman lahjaa. Ihmiset ovat hyvin auttavaisia, Lahdelma kiittää. Hänestä on hienoa, että ihmisiltä löytyy auttamisen halua ja välittämistä.

Vihdin Nuorkauppakamarin toiminta-alueella lahjojen keräyspaikkoja on tänä vuonna kuusi: Nummelassa Prisma, Osuuspankin Nummelan konttori sekä kahvila- ja pitopalvelu Muffinssi, kirkonkylässä K-Supermarket Vihti ja Karkkilassa PikkuLeppis sekä Aitokulta.

Keräyspaikasta voi käydä hakemassa lapun, jossa lukee lahjan tarvitsijan ikä ja sukupuoli.

– Sieltä lappu kouraan ja lahjaostoksille, Lahdelma kannustaa. Hän sanoo, että myös itse tehdyt lahjat käyvät keräykseen. Lahjojen tulee olla kuitenkin uusia ja käyttämättömiä.

Keräysaikaa on noin kolme viikkoa eli keräys päättyy sunnuntaihin 13. joulukuuta. Tämän jälkeen Vihdin Nuorkauppakamari toimittaa kaikki kerätyt lahjat Perusturvakuntayhtymä Karviaiselle, joka jakaa lahjat joulua varten.