Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

VSS:lle vierastappio: "Kahdella maalilla ei Suomisarjassa voiteta ketään"

Vihdin Salisusien matka Forssaan ei tuottanut toivottua tulosta. Forssan Suupparit veivät kolme pistettä lukemin 7–2 (2–1, 1–1, 4–0).

Ensimmäiset kaksi erää kulkivat salibandyn Suomisarjan kärkijoukkueilta tasaisesti, mutta kolmannen erän neljällä maalilla forssalaiset karkasivat selkeään voittoon.

VSS:n maaleista vastasivat Janne Makkonen ja Pekka Väre.

VSS:n päävalmentaja Oskari Saari oli harmistunut tappiosta.

– Pelin lukemat kertovat oikeastaan kaiken olennaisen pelistä. Olimme hyökkäyspäässä todella tehottomia. Paikkoja rakennettiin, mutta oikein mitään emme saaneet aikaiseksi kovasta yrityksestä huolimatta. Kahdella maalilla ei Suomisarjassa voiteta ketään, Saari puuskahti.

Saari antoi krediitit forssalaisille vastustajille.

– Meillä oli vastassa ehdottomasti sarjakärkeen kuuluva joukkue. FoSu on rutinoitunut ja kokenut joukkue, joka käyttää kyllä tilanteet hyväkseen, Saari kiitteli.

Vihdin Salisudet jatkaa sarjaa perjantaina SC Wolveseja vastaan Nummelanharjulla.

Lohjan Salibandyn miesten edustusjoukkue joutui niin ikään nöyrtymään salibandyn Suomisarjan ottelussa SBS Kingsin vieraana Espoossa murskalukemin 14–3 (6–2, 4–0, 4–1).

Viime viikolla sarjakakkosen Forssan Suupparit vieraissa kaatanut LoSB ei saanut rivejään Espoon peliin kuntoon.

Kotijoukkue meni jo ensimmäisessä erässä 6–0 -johtoon, mikä taivutti jo vieraiden selkärankaa. Erän loppuun Topias Höynälä ja Arto Ojaranta kavensivat tilannetta neljän maalin päähän ja joukkue sai uutta puhtia otteisiin toisen erän alkuun.

Erän puolessa välissä Kingsit menivät kuitenkin kahden minuutin sisällä jo 8–2 -johtoon ja nuorten lohjalaispelaajien puhti katkesi vaikeaan tilanteeseen.

Joukkueen kapteeni Samuli Reijonen onnistui kolmannessa erässä vielä maalinteossa, mutta se ei lohjalaisten ahdinkoa auttanut.

Loppupeli oli kotijoukkueen juhlaa ja LoSBin peli herpaantui liiaksi. Taululle jäi rumat 14 –3 -loppulukemat.

SBS Kingsin liigatason pelaaja Onni Piiparinen vastasi seitsemästä espoolaisten maalista.

LoSBin miesten joukkueen päävalmentaja Jussi Luoma harmitteli joukkueen heikkoa esitystä, vaikka osoitti myös ymmärrystä tilanteessa

– Perjantaille osui kauden huonoin peli. Valmistautuminen ei ollut sitä mitä pitäisi olla ja pieni henkinen väsymys tuntuu painavan tiiviin pelirupeaman vuoksi. Kun luvut alkoivat olla saavuttamattomissa katkesi joukkueen selkäranka tällä kertaa, Luoma totesi.

Luoma painottaa, että todella nuoren joukkueen tien varrelle on ollut odotettavissa notkahduksia ja se on ymmärrettävää. Viime viikon voitto Forssasta oli lohjalaisjoukkuetta parhaimmillaan, perjantaina liiankin luottavainen olo häiritsi keskittymistä. Puolustuspäästä perjantaina puuttui Jerry Ståhlberg, jonka kokemus on tärkeä tuki nuorille pakeille.

– Meillä on vielä paljon opittavaa ja harjoiteltavaa. Tällaisiinkin notkahduksiin ollaan varauduttu, mutta kyllä meidän on opittava häviämäänkin tyylikkäästi. Neljätoista päästettyä maalia on aivan liikaa.

LoSB kohtaa torstaina Pantersit kotonaan Tennarissa.