Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mahdollinen altistuminen koronavirukselle Vihdin lukion kuntosalilla viime sunnuntaina

Vihdin lukion kuntosalilla sunnuntaina 25.10. klo 16-18 välisenä aikana asioineet ovat Vihdin kunnan ja Karviaisen verkkosivuilla olevan tiedotteen mukaan saattaneet altistua koronavirukselle.

– Mikäli olet ollut paikalla kyseisenä ajankohtana ilman kasvomaskia, seuraa erityisen tarkkaan saatko koronavirustautiin sopivia oireita, kunnes mahdollisesta altistumisesta on kulunut kymmenen päivää.

Koronavirustaudin oireita voivat olla kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju-/makuaistin menetys tai ripuli/vatsakipu ilman muuta ilmeistä syytä.

Ohjeen mukaan pitää vältää lähikontakteja sekä liikkumista julkisissa tiloissa ja väkijoukoissa mahdollisuuksien mukaan.

Jos yksikin oireista ilmaantuu on tiedotteen mukaan syytä varata aika koronavirusnäytteeseen osoitteesta koronabotti.hus.fi tai soittaa Nummelan tai Karkkilan terveysasemien koronapuhelinpalvelun takaisinsoittojärjestelmään näytteenottoajan varaamiseksi.