Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihti Golf Centerissä maanantaina ja tiistaina asioineet tai Ned Kelly`s -ravintolassa viime viikonloppuna asioineet ovat saattaneet altistua koronavirukselle

Vihti Golfissa Centerissä maanantaina ja tiistaina 5.-6.10. asioineet ovat Perusturvakuntayhtymä Karviaisen perjantaisen tiedotteen mukaan saattaneet altistua koronavirukselle.

Karviainen tiedotti perjantaina myös toisesta tapauksesta: Nummelassa Ned Kelly´s -ravintolassa 3.-4.10. noin klo 00-02 asioineet ovat saattaneet altistua koronavirukselle.

– Mikäli olet ollut paikalla kyseisenä ajankohtana, seuraa erityisen tarkkaan saatko koronavirustautiin sopivia oireita, kunnes mahdollisesta altistumisesta on kulunut kaksi viikkoa, Karviaisesta ohjeistetaan.

Koronavirustaudin oireita voivat olla kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju-/makuaistin menetys tai ripuli/vatsakipu ilman muuta ilmeistä syytä.

Jos yksikin näistä oireista ilmaantuu pitää Karviaisen ohjeen mukaan varata aika koronavirusnäytteeseen osoitteesta koronabotti.hus.fi tai soittaa Nummelan tai Karkkilan terveysasemien takaisinsoittojärjestelmän koronapuhelinpalveluun näytteenottoajan varaamiseksi.

Ohjeen mukaan pitää myös välttää väkijoukkoja ja lähikontakteja niin paljon kuin mahdollista.

Koronavirustartuntamäärät ovat Vihdissä kasvussa, Vihdissä on viimeisen viikon aikana todettu seitsemän uutta tartuntaa. Karkkilassa ei ole todettu uusia tartuntoja.

Karviaisen alueella altistuneiden määrä on nyt kasvussa ja viikossa altistuneita määrä on useita kymmeniä.

– Mikäli epäilet altistuneesi, seuraa terveydentilaasi aktiivisemmin ja vältä liikkumista koulussa, työpaikalla tai julkisissa tiloissa oireisena. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, hakeudu koronavirustestiin ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen, Karviaisesta ohjeistetaan.

Yleistietoa karanteenista on osoitteesta www.karviainen.fi