Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihti-Gymin Lilette ja Alessia pääsivät avaamaan kilpailukautensa

Liikuntaseura Vihti-Gymin joukkuevoimistelujoukkueet kilpailivat 3.-4.10. Hyvinkäällä SyysCupissa. Kilpailut olivat erityiset Alessia- ja Lilette-joukkueille, sillä ne olivat kauden ensimmäiset kilpailut mutta myös ensimmäiset kilpailut uudessa sarjassa.

Alessia nousi 8-10 -vuotiaiden sarjaan ja aloitti näin ollen ensimmäisen kerran kilpailemisen. Liletelle Hyvinkäällä järjestetyt kilpailut olivat ensimmäiset 10-12 -vuotiaiden sarjassa.

12-14 -vuotiaiden sarjassa Biancat onnistui parantamaan suoritustaan viime kisoista, mikä näkyi myös tuloksessa: joukkue sai kategorian neljä.

Myös Lilette onnistui saamaan kategorian neljä, mihin joukkue oli erittäin tyytyväinen. Alessia sai ensimmäisistä kilpailuistaan kategorian seitsemän.

Kilpailut olivat järjestetty valmentajien mukaan hyvin turvatoimet huomioiden. Maskisuositusta noudatettiin erittäin hyvin kilpailupaikalla ja lämmittelytilat oli aikataulutettu siten, ettei turhia kontakteja muiden joukkueiden kanssa syntynyt.

Yleisön määrää oli rajoitettu 100 henkeen kilpailusarjaa kohden. Järjestäjät myivät myös Livestream mahdollisuutta katsojille, jotta jokaisella oli mahdollisuus kannustaa omiaan myös kotisohvalta. Paikan päällä oleva yleisö sai kannustaa joukkueita vain taputtamalla.