Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Talvikausi juorujen parissa – Vihdin Teatterissa nauretaan pian ja pidetään turvavälit

Ennen koronapandemian aiheuttamaa tapahtumien joukkoperuuntumista viime keväänä Vihdin Teatterin kesänäyttämöllä oli tarkoitus viihtyä Yhdysvaltojen arvostetuimpiin näytelmä- ja elokuvakäsikirjoittajiin lukeutuvan Neil Simonin Juoruja-nimisen farssin parissa.

Pahimmasta koronakurimuksesta on nyt toivottavasti selvitty ja teatterin talvikaudelle siirretty näytelmä tarjoaa monelle varmasti kaivatun irtioton arjesta tulevana pikkujoulukautena.

Koronan aiheuttamaan poikkeustilanteeseen on –  yleisön ja henkilökunnan terveys ja turvallisuus huomioiden – varauduttu muun muassa puolittamalla näytöksiin myytävien lippujen määrä suositeltujen turvavälien takaamiseksi.

Viimeistään kaksi tuntia ennen esityksen alkua sairauden takia peruutettu ja etukäteen maksettu lippu vaihdetaan kuluitta toiseen näytökseen.

Toimenpiteillä pyritään takaamaan kaikille turvallinen ja nautinnollinen teatterielämys.

Lauantaina lokakuun 31. päivä ensi-iltansa saava ja pitkälle tammikuun lopulle asti esitettävä Juoruja on yksi Neil Simonin suosituimmista näytelmistä.

Siinä tarina etenee skandaalinkäryisesti väärinkäsityksestä toiseen.

Siinä tarina etenee skandaalinkäryisesti väärinkäsityksestä toiseen.

Näytelmän ohjaa useista Lilla Teaternin ja Helsingin Kaupunginteatterin näytelmistä tuttu näyttelijä-ohjaaja Sixten Lundberg.

Näytelmän rooleissa Nummelan Luksian lavalla nähdään koko joukko Vihdin Teatterin rakastettuja konkareita kuten Kari Sohlberg, Anna-Leena Brännare, Taru Väätäinen, Kristiina Kemppainen, Ari Luukkonen ja koko joukko uusia lahjakkuuksia.

Näytelmän alkaessa isäntäpariskunnan kymmenvuotishääpäiväjuhlat ovat juuri alkamaisillaan.

Juhliin on kutsuttu kaupungin kermaa edustavia pariskuntia, joiden itse kunkin parisuhteessa olisi toivomisen varaa.

Eletään juoruissa ja juoruista, joiden todenperäisyydellä ei pinnallisessa elämässä ole kovinkaan paljon merkitystä.

Isäntä piileskelee makuuhuoneessa, emäntää ei näy mailla eikä halmeilla ja palvelusväkikin on tipotiessään.

Tapahtumia yritetään peitellä, kunnes koko porukka joutuu kohtaamaan valheet, juorut ja poliisin!

Liput Vihdin Teatterin talvikauden Juoruja-naurupommiin ovat nyt myynnissä NetTicket -lippupalvelussa ja Vihdin Teatterin toimistolla (puh 0400 975 068) osoitteessa Tuusantie 1.

Lisätietoja näytöksestä, koronaturvatoimista ja tarkka näytösaikataulu ovat Vihdin Teatterin kotisivuilla osoitteessa www.vihdinteatteri.fi.