Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

"Meidän Vihti" – Vihdin Rotaryklubi järjestää valokuvauskilpailun maahanmuuttajille

Kaikki Vihdissä asuvat maahanmuuttajat voivat nyt osallistua Meidän Vihti -valokuvauskilpailuun.

Kilpailuaika alkoi maanantaina, ja kuvia voi lähettää 15.10. saakka.

Palkittavat kuvat sekä valokuvanäyttelyssä esiteltävät kuvat valitsee raati, jossa on kilpailun järjestävän Vihdin Rotaryklubin jäseniä, maahanmuuttajien edustajia, paikallislehtien edustajia sekä Vihdin kunnan edustaja.

Kilpailun tulokset julkistetaan ja kunkin sarjan kolme parasta palkitaan lahjakorteilla marraskuun toisena päivänä Vihdin pääkirjastossa Nummelassa.

Kilpailussa parhaiten menestyneistä kuvista on pääkirjastossa valokuvanäyttely 2.-30.11.

– Kilpailussa on kolme sarjaa. Ensimmäinen sarja on alle 12-vuotiaille, toinen sarja 12-18-vuotiaille ja kolmas sarja 18-vuotiaille, kertoo runsaasti hienoja tuloksia odottava kilpailun organisaattori Tapio Karjalainen.

Sääntöjen mukaan kuvan pitää olla osallistujan itsensä ottama kännykällä tai digikameralla.

– Kuvaajalla pitää olla kuvaan täydet oikeudet, kuvan pitää olla Vihdistä otettu ja kuvaajan on nimettävä kilpailuun osallistuvat kuvat. Kuvia saa olla osallistujaa kohti korkeintaan neljä, Tapio Karjalainen kertoo.

Kuvaajalla on oikeus muokata kuvaa.

Sääntöjen mukaan esimerkiksi kotirauhan piirissä kuvattavalta henkilöltä tai toisen omaisuuden suhteen on oltava lupa kuvan ottamiseen ja kuvan julkaisemiseen.

– Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu printtimediassa tai kaupallisessa tarkoituksessa, Karjalainen avaa kilpailun sääntöjä.

Kilpailuun lähetettävän kuvan pitää olla jpg-formaatissa. Kuva voi olla värillinen tai mustavalkoinen.

Kuvan mukana pitää olla kuvaan nimi, sarjan numero, kuvan nimi sekä kuvaajan sähköpostiosoite tai puhelinnumero.

Kilpailun järjestäjällä ja paikallislehdillä on oikeus julkaista kilpailuun osallistuvia kuvia ilman erillistä korvausta kilpailuun liittyvässä viestinnässä.

Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Vihdin Rotaryklubi voi julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia muissa käyttötarkoituksissa kuvaajan luvalla ja erillistä korvausta vastaan.

Sääntöjen mukaan kilpailun järjestäjä ei saa ilman kuvaajan lupaa muokata tai muuttaa kuvan sisältöä tai kuvan rajausta.

– Tehdään tästä hieno kilpailu. Tämä on todella mahtava mahdollisuus nähdä millainen Vihti on maahanmuuttajien silmin, ja miten he näkevät oman arkensa Vihdissä, Tapio Karjalainen kannustaa osallistumaan.

.