Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Turkkilaismies hakkasi ja yritti ajaa tyttärensä päälle autolla Helsingissä — MTV: Syynä poikaystävä

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut Suomessa pitkään asuneen turkkilaismiehen yli kahden vuoden vankeusrangaistukseen tyttärensä pahoinpitelyistä sekä välikohtauksesta, jossa mies yritti ajaa tyttären sekä tämän poikaystävän päälle autolla.

Asiasta kertoi ensin MTV

Tulehtunut tilanne perheessä oli jatkunut vuosien ajan, sillä mies sai syytteet useista eri rikoksista, jotka ajoittuivat vuosille 2017–2019.

Mies oli muun muassa pahoinpidellyt ja uhkaillut tytärtään. Vakavin syytteistä oli tapon yritys, joka tosin lieveni oikeussalissa törkeän pahoinpitelyn yritykseksi.

Syytteiden mukaan mies oli lyönyt tapahtuma-aikaan 12-15-vuotiasta tytärtään kasvoille, uhkaillut tätä tappamisella, repinyt tätä hiuksista sekä yrittänyt ajaa tämän päälle autolla.

Auton alle oli vähällä jäädä myös tytön poikaystävä, jota mies oli niin ikään uhkaillut väkivallalla. Välikohtaus sattui helsinkiläisen taloyhtiön pihalla viime keväänä.

Mies oli aiemmin kieltänyt tytärtään tapaamasta kyseistä poikaa viikkoon, sillä tytär oli myöhästynyt koulusta mentyään pojan luokse vierailulle.