Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nummelan Palloseura menetti tärkeät pisteet EIF Akademia vastaan

Nummelan Palloseura hävisi yllättäen EIF Akademille lukemin 2–4 (2–1) jalkapallon kolmosen ottelussa kotikentällään Kuoppanummella.

NuPSilla oli takanaan kolme voittoa, neljä tasapeliä ja vain yksi tappio, kun se kohtasi ilman ainoatakaan voittoa sarjassa rämpineen EIF:n.

Pistemäärä ei EIF:n kohdalla kertonut koko totuutta. Joukkue pelasi kelvollisesti alusta saakka, mutta ensimmäinen puoliaika oli NuPSin hallintaa.

Kotijoukkue meni johtoon jo pelin alussa, kun Joni Saastamoinen iski maalin yhdeksännellä minuutilla. EIF tuli tasoihin vahvasti pelanneen Eetu Pellikan maalilla muutaman minuutin päästä.

Maalinteon makuun päässyt Ossian Lanne vei kuitenkin nummelalaiset 2–1 -johtoon jakson puolessa välissä ja vaikka maalitilanteita oli molemmissa päissä NuPS kontrolloi peliä tauolle saakka.

Toiselle puoliajalle tuli kopista peli-ilon menettänyt kotijoukkue.

Peli meni kotijoukkueen osalta enemmän kävelyksi ja Eetu Pellikka tasoitti tilanteen illan toisella maalillaan. Vain hetki siitä Matias Astrada vei vieraat liian helpolla maalilla johtoon.

NuPS sai pelin loppuun vielä pari hyvää maalipaikkaa, joista toinen, Niko Vuorelan tykki osui harmittavasti ylärimaan.

Kotijoukkueen peli oli kuitenkin hampaatonta ja siitä puuttui loppuun saakka yrittäminen. EIF paranteli lukemat vielä 2–4:ään, kun peliä pelattiin jo yliajalla.

– Saimme mitä ansaitsimme. Olimme huonoja, harmitteli NuPSin päävalmentaja Jukka Kesälä pelin jälkeen.

Pettynyt Kesälä totesi, että pelihuumori jäi tuon aikana koppiin ja ensimmäisen puoliajan hyvä ote lipui käsistä.

Menetetyt pisteet olivat karvas pala kärkeä haastamaan pyrkivälle joukkueelle.

– Meillä on nyt ryhdistäytymisen paikka, Kesälä lupaili.

Sarjassa kahdeksantena oleva NuPS kohtaa seuraavaksi sarjassa kolmantena olevan HPS:n vieraissa.