Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

NuPSin Jaakko Järvensivusta tuli ottelun sankari

Nummelan Palloseura menetti toisella puoliajalla 2–1 -johtoaseman ja pisteiden menetys oli lähellä, kun espoolainen EsPa kiri 2–3 -johtoon toisen puoliajan lopulla Nummelassa Kuoppanummen kentällä.

Isäntien pelastajaksi ilmoittautui konkaripelaaja Jaakko Järvensivu, joka tasoitti pelinvarsinaisen peliajan jälkeen lopputuloksen 3–3:een jalkapallon kolmosen ottelussa.

Erityisesti ensimmäisellä puoliajalla NuPS pelasi aiempaa pirteämmin.

Ossian Lanne siirsi isännät 1–0 johtoon pelin alkupuolella. Vieraat tasoittivat pelin, mutta NuPS nousi johtoasemaan takaisin, kun Niko Vuorelan potku kimposi vastustajan jalasta maaliin. Tyylipisteitä ei laskeskeltu ja johtoasema säilyi toisen puoliajan loppupuolelle saakka. Sen jälkeen EsPa iski kahdesti.

Johto-osuma oli vieraille onnen kantamoinen, kun NuPSin avaus osui EsPan pelaajaan, josta vieraat pääsivät iskemään pallon tyhjään maaliin.

Nummelan sankariksi ja kasvojen pesijäksi nousi Jaakko Järvensivu, joka upotti tasoitusmaalin ottelun viime hetkillä.

Tasapisteet maistuivat toisen puoliajan herpaantumisen jälkeen nummelalaisille. NuPSin päävalmentaja Jukka Kesälä näki paljon hyvää joukkueensa tekemisessä.

– Selvä tason korotus aiemmista peleistä. Pienet pelipaikkamuutokset kentällä näytti toimivan. Nyt oltiin lähempänä ehjää 90 minuuttista, Kesälä kertoi.

Kesälä totesi, että joukkue ei ole jäänyt kärkitaistosta vielä liian kauas. Tulevissa peleissä tilanne voi olla entistä parempi.

– Seuraavaan peliin saamme Johannes Korhosen armeijasta ja Joona Karjala on varmaan jo pelikuntoinen.

Myös Kesälä iloitsi Järvensivun onnistumisesta.

– Jaska nousi pelin lopussa arvoon arvaamattomaan. Hän on todellinen joukkuepelaaja, joten onnistuminen meni enemmän kuin oikealle pelaajalle.

Ensi perjantaina NuPS kohtaa HerTon Helsingissä.