Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kisaamassa 124 urheilijan alkua – Nummelan Tarmon sarjakilpailut alkoivat

Nummelan Tarmon jokakesäiset Vihdin Autotalon tukemat yleisurheilun sarjakilpailut aloitettiin maanantaina Nummelan urheilukentällä. Aurinkoisella urheilukentällä nähtiin iloisia ilmeitä ja innokkaita urheilijoita. Mukana oli 124 reipasta urheilijan alkua.

Korona-tilanteen vuoksi tapahtumaan oli vain ennakkoilmoittautuminen ja tapahtuma oli jaettu kahteen osaan, jotta mahdolliset lajien väliset odotusajat saataisiin mahdollisimman lyhyiksi.

Nuorimmat urheilijat olivat alle kolmevuotiaita ja sarjoja oli 15-vuotiaisiin asti. Lajeina oli juoksuja, hyppyjä ja heittoja. Kaikki osallistujat palkittiin Vihdin Autotalon tarjoamilla mehuilla.

Kesän aikana järjestetään kaikkiaan neljä osakilpailua, joiden aikataulut ja lajit löytyvät Nummelan Tarmon sivuilta nummelantarmo.fi. Sieltä löytyy myös ohjeet ilmoittautumista varten sekä kisan tulokset ja kisakuvia.

Kesän päätteeksi nuorimpien sarjojen aktiiviset osallistujat ja vanhempien sarjojen parhaat palkitaan kauden päättäjäisissä.