Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki lahjoitti kasvomaskeja – SPR:n osastot saivat 5 500 maskia jaettavaksi ikäihmisille ja riskiryhmiin kuuluville

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki lahjoitti keskiviikkona yhteensä 5 500 pestävää ja uudelleen käytettävää kasvomaskia SPR:n paikallisosastoille Karkkilassa, Kirkkonummella, Lohjalla, Siuntiossa ja Vihdissä.

SPR:n osastot jakavat maskeja sopivissa tilaisuuksissa alueensa ikäihmisille ja riskiryhmiin kuuluville. Vihdin osasto sai kasvomaskeja jaettavaksi tuhat kappaletta.

– Voittovarojemme lahjoituskohteena ovat tänä vuonna ikäihmiset. Poikkeusolot huomioiden halusimme kohdistaa lahjoituksen kasvomaskien hankintaan, tiivistää Länsi-Uudenmaan Säästöpankin toimitusjohtaja Samu Rouhe.

– Lahjoitetut kasvomaskit valmisti lohjalainen E.Laiho Oy. Haluamme tukea paikallista toimintaa, yhteisöä ja alueen ihmisiä, Rouhe toteaa.

Pankinjohtaja Tuomo Paaso muistuttaa, että koronaepidemia ei ole suinkaan vielä ohi.

– Poikkeusolojen lievennyksistä huolimatta kaikkien on edelleen syytä noudattaa huolellisuutta ja varovaisuutta arjessaan, sekä huolehtia niin omasta kuin kanssaihmisten terveydestä, Paaso toteaa.

SPR:n Vihdin osaston puolesta lahjoituksen vastaanottaneet Maisa Selimäki ja Marjatta Lehtamo kertoivat, että kasvomaskien jakaminen alkaa piakkoin, sopivissa yhteyksissä.

Rouhe ja Paaso kertoivat lahjoitustilaisuudessa, että pankissa on opastettu korona-aikana päivittäin ikäihmisiä ja muita kassa-asiakkaita vaihtoehtoisissa tavoissa hoitaa arkisia pankkiasioitaan.

Pankkimiesten vinkki ostosten maksamiseen on kortin käyttäminen ja laskujen maksamiseen erilaiset sähköiset palvelut

– Lähimaksu on nopea, turvallinen ja hygieeninen tapa maksaa ostokset, Tuomo Paaso vinkkaa.