Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Fudiksen kolmosen sarjakausi alkoi – Nummelan Palloseura vei kolme pistettä sarjanousija FC Kirkkonummelta

Nummelan Pallon miesten edustusjoukkue avasi jalkapallo kolmosen sarjakauden lauantaina Kuoppanummen kentällä voitokkaasti, kun sen kukisti nelosesta sarjanousun tehneet FC Kirkkonummen lukemin 4–3 (2–1)

Paremmasta joukkueesta ei jäänyt epäselvää, mutta toisen jakson ensimmäiset kymmenen minuuttia eivät vakuuttaneet kotijoukkueenkaan osalta, joka kuitenkin hoiti osansa lopulta tyylikkäästi voittoon.

Pelin alku oli NuPSin juhlaa. Joukkueen kapteeni Oskari Kokkila iski kirkkonummelaisten verkkoon johto-osuman yhdeksännellä minuutilla. Kirkkonummi tuli tasoihin Jaakko Nurmisen rangaistuspotkulla reilun kymmenen minuutin päästä.

Hyökkäyksessä huhkineen Joonas Siikalan osuma vei isännät 2–1 - johtoasemassa tauolle.

Toisen jakson alkuun Kirkkonummi sai juonesta kiinni tai isännät sen kadottivat. Jaakko Nurminen osui toistamiseen Ceasar Cruzin taakse ja Bajran Xhafa tykitti johtoaseman vieraille.

NuPS osoitti kuitenkin olevansa kärkijoukkue, se keräsi joukkionsa ja nousi lopulta kahdella Tomi Kosken kulmamaalilla 4–3 -voittoon, ansaitusti.

Tyytyväinen täytyy olla.

Jukka Kesälä

Päävalmentaja Jukka Kesälä oli pääosin tyytyväinen suojattiensa suoritukseen.

– Tärkeät kolme pistettä otettiin. Alkuun pelasimme kelpo peliä ja puolustimme tiiviisti, pelasimme kurinalaista peliä. Toisen jakson alussa peli oli sekavampaa, mutta juomatauon aikana pelaajat ymmärsivät, että nyt rivit on kasattava. Kirkkonummi pelasi ihan hyvää peliä hekin. Viktori Limnell ja Joonas Siikala antoivat kokemuksen näkyä kentällä lauantaina ja rauhoittivat osaltaan joukkoa. Tyytyväinen täytyy jätkiin olla, päävalmentaja Kesälä kiteytti.

Tuleviin peleihin joukkue saa hyökkäyspään vahvistukseksi vielä myös viime vuoden maalikuninkaan Niko Vuorelan ja luottopelaaja Joonas Karjalan, joiden armeijapalvelus alkaa olla lopuillaan.

Seuraava kotiottelu Nummelassa on 3.7. kun vastaan asettuu paikallisvastusta BK-46 Karjaalta.