Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nummelan Palloseura avaa kautensa kotiottelulla lauantaina – joukkue on yksi kolmosen ennakkosuosikeista

Nummelan Palloseuran miesten edustusjoukkue avaa jalkapallon kolmosen kautensa lauantaina kotipelillä nelosesta noussutta FC Kirkkonummea vastaan Kuoppanummen kentällä klo 14.

Joukkueen päävalmentaja Jukka Kesälä ei ota kauden tavoitteesta paineita, vaikka viime kauden toisella kierroksella vahvasssa nousukiidossa ollut joukkue on saanut kovia vahvistuksia mukaan alkavalle kaudelle.

Nummelalaisjoukkue on varmasti kolmosen yksi ennakkosuosikeista.

– Lohko on tänä vuonna arvoituksellinen eikä yhtään peliä ole ainakaan etukäteen voitettu. Muutaman pelin jälkeen olemme viisaampia missä mennään. Olen kyllä luottavainen. Joukkue on hyvässä vireessä, kiittelee Kesälä.

Koronapandemian vuoksi viivästynyt sarja pelataan yksinkertaisena, joten revansseja ei voi kukaan joukkue jäädä odottelemaan.

Yksi NuPSin mielenkiintoisimmista paluumuuttajista on EIF:ssä ykköstä pelannut ja SalPassa vaikuttanut Viktor Limnell, joka palaa tuttuun joukkueeseen talviharjoittelua rasittaneiden loukkaantumisten jälkeen. Limnell kertoo, että nykyiseen elämäntilanteeseen kausi NuPSissa sopi mainiosti.

– Tuntuu hyvältä päästä pelaamaan Nummelaan. Päätöstä edesauttoi se, että joukkue on kovatasoinen ja motivoitunut. Vaikkei tavoitteita olla vielä asetettukaan niin kyllä tällä miehistöllä pelataan kärkipaikoista ehdottomasti, Limnell toteaa.

Joukkueen kokoonpano on pysynyt viime kaudesta melko samanlaisena. Limnellin lisäksi joukkue on täydentynyt kokeneella Joni Saastamoisella.

Joukkue vahvistunee kauden alkupuolella vielä ainakin yhdellä kovan tason paluumuuttajalla, jonka nimen Kesälä lupaa paljastaa piakkoin. Myös uusia nuoria on nostettu joukkueen kokoonpanoon mukaan.

Lauantainen nousijajoukkue Kirkkonummikaan ei ole vahvalle joukkueelle helppo pala purtavaksi.

– Sieltä tulee vastaan varmasti hyökkäysintoa ja energiaa. Mutta niin kuin varmasti jokaisen kauden pelin kohdalla, pätee lauantainakin sama ohje. Vahva puolustus koko joukkueena on avainasemassa. Kunhan puolustus on tiivis niin ratkaisijoita joukkueessa on varmasti myös hyökkäyspäähän, Kesälä lupailee.