Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uuden K-Market Hiidenrannan kauppiaiksi Antti ja Niina Raiski

Nummelan Hiidenrantaan on rakentumassa uusi K-Market. Sen kauppiaina uransa aloittavat Antti ja Niina Raiski. Uusi kauppa avautuu alkusyksystä.

Antti Raiski on aloittanut työuransa samalta tontilta – herneitä poimien.

– Tuntuu todella hienolta päästä aloittamaan kauppiasuramme uudessa kauppapaikassa ja olla mukana rakentamassa kauan odotettuja palveluita Hiidenrantaan, iloitsevat Raiskit tiedotteessaan.

Antti Raiski on lähtöisin Nummelasta, joten kauppapaikan sijainti tuntuu oikein kotoisalta.

– Haluamme helpottaa hiidenrantalaisten arkea tuomalla palveluita lähemmäksi. Alueelle on pitkään odotettu omaa kauppaa – koemme tehtäväksemme täyttää asukkaiden odotukset sekä myös päästä yllättämään heidät positiivisesti, lupaavat Raiskit.

– Rakennamme kaupan, joka palvelee parhaiten juuri Hiidenrannan asukkaita – heidän toiveitaan ja tarpeitaan. Toivomme onnistuvamme työssämme niin hyvin, että meille tullaan mielellään asioimaan myös alueen ulkopuolelta.

Vastuullisuus on kiinteä osa K-Market Hiidenrannan arkea.

– Tavoitteemme on vahvistaa Hiidenrannan yhteisöllisyyttä – tukea sitä ja toimia aktiivisesti osana sitä. Kaikessa toiminnassamme mukana ovat vastuullisuus ja kestävä kehitys.”

Henkilökuntaa K-Market Hiidenrantaan aloitetaan rekrytoimaan kesäkuussa.

– Etsimme viittä iloista ja tarmokasta monitaituria työporukkaamme.”

Antti Raiski valmistui K-ruokakauppiasvalmennuksesta syksyllä 2019.

Entuudestaan hänet tunnetaan siitä, että hän on Tangokuningas vuodelta 2000 ja hän on tehnyt työtä reilut kymmenen vuotta päätoimisena artistina, jonka jälkeen hän toimi rakennusalan yrittäjänä ja jatkoi keikkailua sivutoimisesti.

Antti Raiskilla oli kuitenkin kipinä omasta kaupasta ja nyt unelma on toteutumassa.

– Laulaminen on iso osa minua enkä tule siitä koskaan kokonaan luopumaan, kauppiasura on tällä hetkellä kuitenkin etusijalla, Raiski tuumaa.

Niina Raiskille palveluala on tuttua kukkakaupan floristin työstä, myös oman kukkakaupan parista, ja ruokakaupan askareet ovat tulleet tutuiksi nuorena kesätyöntekijänä. Koulutukseltaan hän on myös rakennuspiirtäjä.

– Olen työskennellyt piirtäjänä arkkitehti- ja liikennesuunnittelutoimistoissa. Viimeiset vuodet ovat vierähtäneet WSP Finland Oy:n viestinnän ja markkinoinnin visuaalisena suunnittelijana.

Raiskien uusperheeseen kuuluvat yksi tyttö ja kolme poikaa.

– Koti on meille tärkeä paikka – siellä onkin usein jokin yhteinen sisustus- tai muu projekti meneillään. Harrastuksiimme kuuluu lenkkeily, maalaaminen ja lukeminen. Laitamme paljon ruokaa yhdessä, Raiskit kertovat.