Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järjestöt

viu.toimitus@media.fi

Järjestöpalstailmoitukset netissä www.vihdinuutiset.fi

Jokainen järjestöpalstailmoitus pyritään julkaisemaan kahdesti, toimitus tiivistää ilmoituksia tarvittaessa.

Järjestöpalstailmoitukset on toimitettava Vihdin Uutisille keskiviikon lehteen viimeistään tiistaina klo 10.

Adventtikirkko. Nummelan adventtiseurakunta Sykkivä Sydän, Kopun Kartano, Kopun sali, Kopunkuja 10A Nummela, www.sykkivasydan.fi, pastori Sakari Vehkavuori, puh. 044 033 5494. La 16.5. klo 10-12 jumalanpalvelus. Raamattutunnin muistojae: 5 Moos. 31:26. Jumalanpalvelus, rukouspiirit ja muut kokoukset Zoom palvelun kautta. Ohjeet srk. etusivulla. EU-ruokakasseja saatavilla Kopusta. Tilaukset tiistaisin, Leena Sund puh. 040 7563893.

Hopeaniemen adventtiseurakunta. Tiedustelut, puh. 044 032 6808. Jumalanpalvelukset katsomme netin kautta.

OmaisOiva. Toimintaa juuri sinulle läheisestäsi huolehtiva OmaisOivan Kahvila internetissä 19.5.2020 klo 17. Vieraanamme Nina Mujunen luennoi meille Positiivisen ajattelun perusteista. Tule mukaan, Facebook-sivuillamme hakusanalla Hiiden Omaishoitajat ry. Sivuiltamme pääset osallistumaan nettikahviloihimme. Lisätietoja saat OmaisOiva työntekijöiltä: Minna Mäenpää 040 189 2121, Katja Sandholm 044 986 7187, Pirjo Mäkinen 040 5800 442. Sinulla ei tarvitse olla sopimusta omaishoidosta, eikä yhdistyksen jäsenyyttä. Toimintamme on Hiiden Omaishoitajat ry:n hallinnoimaa ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen (STEA) avustuskeskus Veikkauksen tuella.

Oy Lohja Ab:n Eläkeläiskerho - Pensionärsklubb. Kesäretki taidekeskus Salmelaan 29.7. on peruttu pandemian takia.

Länsi-Uudenmaan Hengitysyhdistys. Tuettu loma ajalla 21. – 26.9.2020 Yyterin Kylpylähotellissa, Pori. Loma toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä varoilla. Lomapaikan kotisivujen osoite on: http://www.yyterinkylpylahotelli.fi Henkilömäärä: 35, Hyvinvointi loma on suunnattu aikuisille. Ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Loma tulee Hyvinvointilomien kotisivuille avoimeen hakuun ajalla 27.4.-28.6.2020. Loman omavastuu osuus 25€ /vrk / hlö eli yhteensä 125 €/ hlö. Täysihoitoloma on viisi täysihoitovuorokautta, aamiainen, lounas, päivällinen, majoitus kahden hengen huoneissa, yhteistä ohjelmaa. Lomalle hakeminen: Hakulomakkeen voi täyttää joko sähköisesti tai lähettämällä paperilomakkeen, joita saat ryhmänvetäjä Pirjo Tallgrénilta puh. 041 503 2706, irjo.tallgren@dnainternet.net Hyvinvointilomat lähettää valituille kutsukirjeen ja laskun. Ilmoita ryhmänvetäjälle, jos haluat osallistua yhteiskuljetukseen. Aikataulu ja tarkemmat tiedot ilmoitamme myöhemmin.

Vihdin Sydänyhdistys. Sydän tekee hyvää. Puhelinneuvonta 050-5133212 (pvm/mpm) Etelä-Suomen Sydänpiiri arkisin klo 9-11. Sydänliiton alueellisten sydänpiirien puhelinneuvonta palvelee kaikkia sydänsairaita ja heidän läheisiään. Soita,kun haluat poikkeusajan tietoa tai vertaistukea. Olemme sinua varten.

Lohjan Seudun Allergia- ja Astmayhdistys. Yhdistys on avannut uuden keskustelupalstan verkkosivuille: www.allergialohja.fi, https://www.allergialohja.fi/toiminta/vertaistoiminta/ Tule rohkeasti mukaan toimintaan!

Lohjan Seudun Allergia- ja Astmayhdistys. Yhdistys järjestää: WentoLine - WhatsUp -keskusteluryhmä. Keskusteluryhmä astmaatikoille. Mille korona-arki tuntuu? Pidetään huolta itsestä ja toisistamme. Vertaistuki voimaannuttaa! Ilmoita halusi liittyä ryhmään ja yhteystietosi. Voit ilmoittautua ryhmän jäseneksi 045 2200 177 tai info@allergialohja.fi tai verkossa www.allergialohja.fi. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan keskusteluun. Ilmoittaudu vertaistukiryhmä WentoLinen jäseneksi. https://www.allergialohja.fi/toiminta/vertaistoiminta/

Ruskelan Riento. Yleinen kokous 18.5. klo 18 Härkälän monitoimikeskuksen kerhohuoneessa .

Nummelan Eläkkeensaajat. Liikuntahaastelappuja voi palauttaa Työväentalolle pe 15.5 klo 8-10.00. Voit ilmoittaa liikuntasuoritusten määrän myös puhelimitse Hannalle 050 3200 492 tai sähköpostilla hanna.jokela@luukku.com. Toimintamme on edelleen tauolla korona-epidemian johdosta. Ilmoitamme tulevista tapahtumista, kun kokoontumiset ovat mahdollisia. Yhdistyksen jäsenmaksun, 20€/v, voi maksaa toukokuun loppuun mennessä (jos on unohtunut) tilinro: FI06 5297 0040 0613 10.--viite: 3159.

Nummelan Kilta. Toukokuun kuukausikokous peruttu vallitsevan korona-tilanteen vuoksi.

MNL Uudenmaan Piiri. Kevätkokous järjestetään etäyhteydellä tiistaina 19.5. klo 18. Voit ilmoittautua kokouksen osallistujaksi sähköpostilla salli.lehervo@ansfinland.fi viimeistään 10.5.2020. Saat Sallilta linkin varsinaiseen kokoukseen 12.5.2020 mennessä. Kokoukseen voit osallistua tietokoneella, padilla tai älypuhelimella. Kevätkokousta koskeviin kysymyksiin vastaa piirin puheenjohtaja Aila Lindroos, p. 050-5411390 tai aila.lindroos@kolumbus.fi

Lohjan Seudun Allergia- ja Astmayhdistys. WentoLine - WhatsUp -keskusteluryhmä on keskusteluryhmä astmaatikoille. Mille korona-arki tuntuu? Pidetään huolta itsestä ja toisistamme. Vertaistuki voimaannuttaa. Ilmoita halusi liittyä ryhmään ja yhteystietosi. Voit ilmoittautua ryhmän jäseneksi 045 2200 177 tai info@allergialohja.fi tai verkossa www.allergialohja.fi. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan keskusteluun. Ilmoittaudu vertaistukiryhmä WentoLinen jäseneksi. https://www.allergialohja.fi/toiminta/vertaistoiminta/

OmaisOiva. Toimintaa juuri sinulle läheisestäsi huolehtiva. Mitä sinulle kuuluu? Tarvitsetko apua kauppa- ja tai apteekkiasiointiin tai hetken jakaa ajatuksiasi tai neuvoja. Ole meihin yhteydessä. Sinulla ei tarvitse olla sopimusta omaishoidosta, eikä yhdistyksen jäsenyyttä. Voit myös tutustua verkkosivuihimme osoitteessa www.hiidenomaishoitajat.fi tai Facebook sivuihimme hakusanalla Hiiden Omaishoitajat ry. OmaisOiva työntekijät: Minna Mäenpää 040 189 2121, Katja Sandholm 044 986 7187, Pirjo Mäkinen 040 5800 442. Toimintamme on Hiiden Omaishoitajat ry:n hallinnoimaa ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen (STEA) avustuskeskus Veikkauksen tuella.

Vihdin Reumayhdistys. Tämän kevään kaikki toiminta ja tapahtumat on peruutettu, jollei toisin ilmoiteta. Jos haluat jutella jostakin, soita Anjalle, puh. 050 3469997.

Nummelan Eläkkeensaajat. Harrastustoimintamme on edelleen peruutettu koronan vuoksi. Ilmoitamme tällä palstalla mahdollisista muutoksista. Muistattehan merkitä liikuntakorttiin maalis-ja huhtikuun suoritukset. Myös kotona kannattaa jumpata, tanssia, jne. Toiminnan taas alkaessa, korttien palauttaneiden kesken arvotaan palkintoja! Vierivä kivi ei sammaloidu!

Oy Lohja Ab Eläkeläiskerho. Menemme Kaarteen sotamuseoon ja mosaiikkigalleriaan uusi ajankohta 12.8. klo 13 -16. Matkan hinta 5 € / hlö. Hintaan sisältyy museolippu,opastuskierros sekä kahvi ja pulla. Sitovat ilmoittatumiset 15.7 mennessä. Huom! varmistakaa osanottonne kun ajankohta on muuttunut. Virkistysloma Vimsin kylpylään 6 - 10.9.20. Matkan hinta 310 € hlö 2 hlön huoneessa. Hintaan sisältyy bussikuljetus, laivamatkat, puolihoito (aamiainen, päivällinen) 6 kpl hoitoja josta 2 voi olla hierontaa. Mahdollisuus osallistua aamuvoimisteluun ja sauvakävelyyn sekä allasosaton ja kuntosalin käyttö. Musiikista vastaa Lasse Palander. Sitovat ilmoittaumiset 29.7 mennessä. Matkat tulee maksaa kunkin matkan ilmoituspäivään mennessä matkatilille FI28 400610 400785 49. Ilmoittatumiset Jormalle 0440473340 tai jorma.kallio45@gmail.com

Vihdin kansalliset seniorit. Koronaepidemian vuoksi peruutamme kuukausitapaamiset, muistikerhon ja muut tapahtuman tältä keväältä. Kesätapahtumista ilmoitetaan myöhemmin.

Rakennusliiton osasto 118 Nummela. Kaikki tapahtumat on peruttu toistaiseksi.

Lohjan AVH. Yhdistyksen kerhotapaamiset ja keilaustoiminta tauolla toistaiseksi.

Eläkeliiton Nummelan yhdistys. Tapahtumat ja kerhot on peruttu toistaiseksi koronavirustartunnan ehkäisemiseksi. Jatkosta ilmoitetaan erikseen. Myös yhdistyksen kevätkokous ja hallituksen kokous siirtyvät myöhemmin ilmoitettavaan aikaan.

Lohjan Seudun Syöpäpotilaat/Etelä-Suomen Syöpäyhdistys. Kevätkauden tapaamiset kahvila Liisassa on peruttu koronavirusepidemian vuoksi.

Vihdin Eläkeläiset. Lakkautamme lauluköörin ja muun kokoontumisen ja vierailut muihin järjestöihin tältä keväältä. Ilmoitamme jatkosta tuonnempana.

Elokuvakerho Kino Iglu. Kevään näytökset peruttu koronan vuoksi. Kausikortit käytössä tulevissa elokuvatapahtumissa.

Hiidenseudun neurot-kerho. Kerhotapaamiset peruutettu toistaiseksi koronaviruksen vuoksi. Eeva Ristseppä p. 0405238931

EL Vihdin yhdistys. Liiton suosituksen mukaan yhdistyksemme kaikki tapahtumat perutaan koronavirusepidemian vuoksi toukokuun loppuun saakka. Harrasteryhmien kokoontumiset, kuten boccia, keilaus ja laulukerho jääneet tauolle. Jos koronaepidemian tilanne muuttuu turvalliseksi toimia, ilmoitamme toimintojen jatkamisesta erikseen.

Vihdin Sydänyhdistys. Matka 5.5. Viroon. Suunniteltu uusi aika on 23.9.

Vihdin Sydänyhdistys. Sydänliiton ohjeistuksen mukaisesti on Sydänpisteen toiminta keskeytetty koronaviruksen aiheuttaman tartuntavaaran vuoksi toistaiseksi.

Vihdin Vanhusten Tuki. Kaariklubin, Siiriläklubin ja tietokoneryhmien kevään toiminta on peruttu koronavirus-tartunnan ehkäisemiseksi. Tied. Maija Havutie 044/5475825

Lohjan Seudun Allergia- ja Astmayhdistys. Vertaistukiryhmä WentoLine järjestää matalan kynnyksen tapaamisia kahviloissa sekä lenkkeilyn merkeissä. Ryhmä kokoontuu ryhmänohjaajan kutsusta, kun vähintään kaksi henkilöä ilmoittautuu tapaamiseen. Ehdota rohkeasti tapaamisajankohtaa! Ilmoita halusi liittyä ryhmään ja yhteystietosi: 045 2200 177 tai info@allergialohja.fi tai verkossa www.allergialohja.fi. Tapaaminen sovitaan WhatsApp-viestein ryhmäläisten kesken. Lisätiedot: www.allergialohja.fi

AA. Haluatko lopettaa juomisen? AA voi auttaa. www.aa.fi, auttava puhelin palvelee numerossa 09-750200 klo 9-21.

Lohjanseudun Tanhuujat. Jos tarvitset kansallispuvun kevään aikana, varaa puku noin kolmeviikkoa ennen tarvitsemaasi ajankohtaa soittamalla 040 - 7781790 tai sähköpostilla uleniuseila@outlook.com. Puvusto auki tiistaisin 16-18 anna pituus, rinnan ja vyötärön mittasi niin osaamme varata oikean kokoisen puvun.

Länsi-Uudenmaan Hengitysyhdistys. Hyvää hengitystä ja hengitystekniikkaa auttaa hyvin liikkuva rintaranka. Yhdistyksemme tarjoaa nyt jäsenilleen mahdollisuuden kokeilla rintarangan hierontaa tai jotain muuta hierontaa. Rintarangan hieronta tehdään selkäpuolelta. Viiden euron etu hinnoista on voimassa vuoden 2020. Edun saa esittämällä heti hierontaan tullessa jäsenkortin ja jäsennumeron seuraaville sopimushierojillemme. Lohjalla Hieronta Sohl, Laurinkatu 48 b,4 krs., Lohja, puh. 041 507 9560/ hierontasohl(at)gmail.com. Vihdissä RELAX, Myyrintie 2, Vihti, Siret Koli puh. 044 077 2314. Hinnoista saa etualennuksen 5 €/kerta, 5 kertaa kauden 2020 aikana.

Huhmarin Huurteiset. Talviuintikausi. Palojärven sauna lämmin lauantaisin klo 13-17

Enäjärven jäähileet. Avantouintikausi: Sauna lämmin ke ja la klo 15 alkaen Enäjärven saunalla Ojakkalassa osoitteessa Munkkilankuja.

Marttojen astiavuokraamo. Vihdin Martat vuokraa 200 henkilön astiastoa. Tiedustelut ja vuokraukset puh: 040 528 1613 tai eilajarmo@gmail.com. Hinnasto ja astialuettelo: www.vihdinmartat@marttayhdistys.fi