Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

– Heti ensimmäisten rajoitusten tultua voimaan tulimme siihen tulokseen, että noudatamme tarkasti valtioneuvoston ohjeita, emmekä järjestä tänä vuonna perinteistä yleisölle avointa vapputapahtumaa torilla tai iltajuhlaa Työväentalo Rientolassa, kertoo Anu Rajajärvi.

– Kunniakäynnit Irjalassa ja Lapikkaannummella jäävät myös väliin. Sen sijaan julkaisemme paikallislehdessä aukeaman kokoisen vapputervehdyksen Vihdin demareilta. Olemme saaneet mukaan tervehdykset myös ministeritasolta ja ay-liikkeen puolelta.

– Lisäksi julkaisemme mukavia vappureseptejä kotona kokeiltavaksi, koska myöskään vappulounasta ei tänä vuonna järjestetä, Anu Rajajärvi kertoo.

Vappupäivänä klo 14 jokainen voi osallistua Sdp:n virtuaalivapun juhlintaan linkin kautta.

– Samoin Vihdin demareiden ja Vasemmistoliiton yhteistä virtuaalivappua valmistellaan kovaa vauhtia. Luvassa on ainakin kunnallisjärjestön vapputervehdys, karaokea sekä vapputunnelmia kotioloista. Mukaan pääsee Facebookin kautta, tapahtumakutsu: "Vihdin virtuaalivappu".

Anu Rajajärvi kertoo, että poliittinen toiminta on jatkunut aktiivisena poikkeusolojen aikana, vaikka fyysisiä kokouksia ei ole järjestetty.

– Kunnanhallituksen ryhmä etunenässä ja muut kokoonpanot perässä ovat sujuvasti siirtyneet Teams-kokouksiin.

Nummelan Työväenyhdistys Elossa olemme perustaneet uuden watsapp-ryhmän koko jäsenistölle, jotta nopea yhteys helpottaisi viestintää. Positiivisella mielellä suunnittelemme koko ajan uusia toimintatapoja, Anu Rajajärvi tiivistää tilannetta.