Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Postissa historian kovin pakettimylläkkä – Black Fridayn siivittämä ennätys rikkoutui

Postin historian kovin viikoittainen pakettivolyymi rikottiin viime viikolla, kun Postin kautta kulki yli 1,3 miljoonaa pakettia.

Se on 60 000 pakettia enemmän kuin Black Fridayn jälkeisellä viikolla, jolloin ylitettiin edellinen pakettiennätys.

– Olemme saaneet ennätysvolyymin laadukkaasti perille yhteen hiileen puhaltamalla. Kiitos asiakkaillemme nopeista noudoista ja noutopisteiden hyödyntämisestä, sanoo Postin Ohjauskeskuksen johtaja Jarmo Ainasoja

Paketteja kulkenee vielä miljoona ennen aattoa.

Tänä jouluna asiakkaita palvelee tuhat Postin pakettiautomaattia, mikä on tuplasti enemmän viime vuoteen verrattuna.

Ennätykselliseen pakettisesonkiin varauduttiin myös yli sadalla joulun ajan noutopisteellä. Jos lähetyksen varsinainen noutopiste täyttyy, Posti toimittaa lähetyksiä joustavasti muihin lähistön noutopisteisiin, jottei paketin kulku viivästy. Tekstiviestisaapumisilmoitukset lähtevät vastaanottajille heti, kun paketti on noudettavissa.

Pakettien noutamisessa Posti neuvoo hyödyntämään sen omien myymälöiden pidennettyjä illan aukioloaikoja, jolloin liikkeellä on vähemmän asiakkaita. Postin omat myymälät palvelevat aattoon asti: arki-iltaisin kello 21 saakka, lauantaisin 10–16 ja sunnuntaisin 12–16. Postipalveluja tarjoavat sadat Postin kumppaniyritykset laajoin aukioloajoin.

Kotimaan paketit ehtivät jouluksi perille, kun ne lähettää viimeistään 19.12. maksamalla postimaksun etukäteen verkossa tai OmaPosti -sovelluksessa. Valmiiksi maksetun paketin voit jättää mihin tahansa pakettiautomaattiin tai postiin. Posteista paketit tulee lähettää päivää aiemmin, viimeistään 18.12.